Artur_071 21.01.2004 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Mam korek na ścianach w kuchni. Rewelacja. Nie brudzi się, nie niszczeje, po 5 latach wygląd jak nowy. Mam pytanie a jak meble, lodówka, stół itp, czy stoja na korku, czy korek jest tylko w miejscu gdzie chodzimy ? Czy masz korek woskowany czy winylowany, czym go konserwujesz, czyścisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 23.01.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 powiedzcie jeszcze ile te korkowe podlogi i sciany kosztuja i gdzie kupujecie. http://www.domkorkowy.com.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 23.01.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 powiedzcie jeszcze ile te korkowe podlogi i sciany kosztuja i gdzie kupujecie. http://www.domkorkowy.com.pl/ Pozdrawiam to akurat znam. mam niedaleko ich przedstawiciela - dzieki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.01.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Mam korek na ścianach w kuchni. Rewelacja. Nie brudzi się, nie niszczeje, po 5 latach wygląd jak nowy. Mam pytanie a jak meble, lodówka, stół itp, czy stoja na korku, czy korek jest tylko w miejscu gdzie chodzimy ? Czy masz korek woskowany czy winylowany, czym go konserwujesz, czyścisz ? Sa dwa rodzaje płyt korkowych: na ściany (miękkie) i na podłogę - specjalnie utwardzane. Kładzie się je na całej podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 27.01.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Ja dałem też korek twardy na ścianie wokół łóżka córki, bo lubiła kopać po ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts