wojtek50 16.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 DZiś rano kupiłem nowy MURATOR . wydawał mi się jakiś dziwny . Ale wziołem to na karb zmęczenia bo wracałem z trzeciej zmiany . Jakież jest moje zdziwienie gdy go wyciągnołem z foli i zobaczyłem przy świetle dziennym . Ucięty ponad 2 cm . Tak jest węższy o 2 cm o nie da się go czytać . I prawie dzychę wcieło . KUpując nowy numer bacznie zwróćcie uwagę czy jest cyferka 1 i czy "r" nie uciętePozdrawiam redakcję MURATORA ale plama . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.12.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Prosimy o kontakt. Wyjaśnimy skąd taki błąd w druku, prześlemy egzemplarz. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Uznanie dla redakcji za szybką reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 21.12.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Redakcja obiecała przysłać dobry egzemplarz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 29.12.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No i chyba na obiecankach się skończy . Obiecać to można szybko ale spełnić obietnicę to strasznie długo trwa .Miłego Nowego Roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 29.12.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No i troche głupio mi się zrobiło Przed napisaniem poprzedniego postu nie zajżałem do skrzynki . Wychodąc do pracy otworzyłem skrzynkę i moim oczom ukazał sie nowt dobry numer MURATORA . I nic innego mi nie pozostaje jao pochylić troszkę głowę i powiedzieć DZIĘKUJE i przeprosić za powyzszy post Samych dobrych dni w Nowym Roku Stały czytelnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.01.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts