aniaitomek 16.12.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam, otrzymałam wycenę na szafkę pod umywalkę: umywalka stawiana na blacie, dwie szuflady, przy czym górna z wycięciem na syfon, szuflady z tandemboxami, wymiary szafki dł 80cm, gł.50 cm, wys. 60cm, fronty szuflad ma wyglądać nastęująco: dookoła rama ok 5cm a częśc środkowa ciut cofnięta względem tej ramy materiał drewno uchwyty we własnym zakresiemalowane na biało, aby było widać fakturę drewna cena 1400 zł --drogo, tanio, czy w sam raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariposa mariposa 16.12.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Moim zdaniem dość drogo. Wydaje mi się, że dużo taniej kupisz gotową szafkę. A w jakim kolorze potrzebujesz szafki? poczatkowo również chciałam zamówić komplet szafek łazienkowych u stolarza, ale ostatecznie zdecydowałam się na zakup gotowej szafki z umywalka w komplecie. Jest bardzo ładna i dobrze wykonana. Jak narazie jest jeszcze w kartonie... ale płytkarz juz działa wiec może niedługo zawiśnie w mojej łazieneczce:) Zobacz poniższe aukcje, szafki są w różnych kolorach i rozmiarach. cena zawiera i szafkę i umywalkę http://www.allegro.pl/item841667430_antado_fdmm_4_wenge_polysk_szafka_70cm_umywalka.html http://www.allegro.pl/item847474066_antado_f_4_zestaw_szafek_wenge_umywalka_140cm.html (mój faworyt) http://www.allegro.pl/item847703594_antado_f_4_zestaw_szafek_wenge_z_blatem_100cm.html (tutaj sama szafka ja kupiłam własnie ta tylko z umywalka w komplecie) Może ktoraś ci sie spodoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 16.12.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Fajnie, że ktoś się odezwał, dzięki za rady, tyle, że dlatego chcę robioną na zamówienie, że dostępne w sprzedaży szafki nie odpowiadają mi czysto wizualnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 16.12.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja za swoją dałam 1100 zł ale jest długa na 1,5 m. Wcześniej orientowałam się w cenach i u ciebie to taki średni pułap. Nie jest tanio ale też nie najdrożej. Ja szukałabym dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eloa 16.12.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja też się o mało nie przewróciłam jak mi stolarz wycenił szafkę pod stojącą umywalkę na trochę ponad 1000 zł. Wymiary 45x60x75 cm.Blat biały, lakierowany ze wszystkich stron o fikuśnym kształcie- 400 zł. Drugie tyle to drzwiczki z matowego szkła w aluminiowej ramie. Reszta to też lakierowane boki. Żadnych szuflad ani innych bajerów.Tak jak w moim przypadku gotowa szafka nie wchodzi w rachubę z powodu blatu właśnie, bo taki mam układ łazienki, że do wnęki pasuje mi tylko na wymiar.Zrezygnuję chyba ze szklanych frontów i zrobię foliowane- powinno być taniej... Wydaje mi się, ze 1400 za szafkę to też dużo. Spróbuj znaleźć konkurencyjną ofertę i porównaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 16.12.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 moim zdaniem drogo, ładnych kilkaset zł będzie kosztowała jeszcze umywalka ja sie zmieściłam z całym kompletem sporo ponizej 1400zł jeśli chodzi o szafki firmy Antado - radziłabym najpierw obejrzeć, w wiekszości marketów można je kupić, jak ogladałam je w necie bardzo mi sie podobały, ale w rzeczywistości są moim zdaniem bardzo marnej jakosci no ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts