pi_ro 16.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam,Pytanie jak w temacie. Właśnie układam w pokoju deski sosnowe ale okazuje się że w niektórych deskach są dość spore ubytki, głównie w sękach. Czy znacie jakieś dobe szpachle do tego celu, żeby później nie odpadło?W niektórych miejscach przy sękach są brzydkie szare smugi, czy jest na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 16.12.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ja u siebie robiłem schody drewniane również z sosny. Do szpachlowania wkrętów i innych ubytków kupiłem w praktikerze szpachlę do drewna - sosny. Są do różnych gatunków drewna, wybór duży. Szybko schnie i jest twarda, tylko nie pytaj mnie o nazwę, bo to już dawno było, więc nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts