mia123 16.12.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 może temat już kiedyś był, ale nie znalazłam nic ciekawego. Zastanawiam sie jak ustawiacie swoje ogrzewanie gazowe, i ile m3 wam pozera lub ile za to płacicie? Pierwszy raz mam do czynienia z ogrzewaniem gazowym i nie specjalnie wiem jak sie do niego zabrać. Mam sterownik, który grzeje według rożnych programów. Ale czasami za dnia spala mi 8m3 gazu i nie wiem czy to dużo czy normalnie a temperatura w mieszkaniu waha się miedzy 19 a 21 str :/ mieszkanie 71m2 Za każdą pomoc i sugestie będę niezmiernie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 16.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 http://forum.muratordom.pl/ile-gazu-poszlo-wam-juz-w-tym-sezonie,t60961.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts