Geminis 16.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów trafiłam tutaj w poszukiwaniu domów... z bali jesteśmy z mężem zakochani w tych domach na razie etap szukania działki w międzyczasie projektu do budowy jeszcze daleka droga, ale przez ten czas chcę podglądać forum szukać i uczyć się. Mam nadzieję, że mi pomożecie Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.12.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witajcie - "zakochani w balach" Pewnie, że pomożemy. Tymczasem powodzenia w spełnianiu marzeń. A ja jestem najlepszym dowodem, że marzenia się spełniają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.12.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts