Gość zagubiona 12.01.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Powiedzcie mi, dlaczego życie jest okrutne? Jak już sie spotka na swojej drodze faceta (miły, inteligentny,męski itd), wydawaloby sie, ze jest pięknie aż tu nagle..... niespodzianka okazuje się, ze.... facet ma rodzinę ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość cynik 12.01.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 rada na przyszłośc: zaczynasz od sprawdzenia dowodu i masz problem z bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 12.01.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Jak nie jest Tobą zainteresowany na poważnie, tylko zawraca głowę, a potem hop pod skrzydła rodzinki, to to jest poprostu miły, inteligentny DUPEK. Oszukuje na dwie strony. Ale niestety takich facetów jest b. dużo. Nie ma czego żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość przewidująca 12.01.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Tylko w nowym dowodzie osobistym już chyba nie ma zapisów co do stanu rodziny.Zatem musisz uruchomić wywiad środowiskowy...pożądana wścibska sąsiadka.A swoją drogą życie bywa okrutne, to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zagubiona 12.01.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Ale on jest mną zainteresowany i spotykaniem się ze mną, bo twierdzi, ze jestem jego "gwiazdką, która spadła z nieba i zabarwiła jego monotonne życie". A ja nie chcę krzywdzić jego rodziny (żony,dzieci itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość cynik 12.01.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 ile masz lat, zagubiona ?? 17 ? czy mniej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zagubiona 12.01.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Cynik, jakiś ty cyniczny Tu nie chodzi o wiek, nawet dorośli ludzie mogą popełniac błędy i komplikować sobie życie na własnie życzenie. Wiem, sytuacja wygląda beznadziejnie...... o tak też się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Chociaż nie podzielam tego co zaraz napiszę jest w tym trochę prawdy. Moje dziecko przyniosło ze szkoły powiedzenie , które ostatnio krąży wśród dziwczyn a mianowicie :"Faceci są jak kible. Albo zasr.... albo zajęci". Wiem , że to samo być może można powiedzieć i o kobietach Pomyśl jak byś się czuła gdyby to Twój mąż znalazł sobie nową "gwiazdkę". A tak w ogóle jaka pewność , że facet za 10, 15 lat ( jeśli dożyje) nie poszuka sobie młodszej "gwiazdki"? Życzę powodzenia w poszukiwaniach jednak wolnych panów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 A co robić, jak ja mu juz to wszytko powiedziałam, ze nie ma to sensu, ze nie chcę krzywdzić tej kobiety (jego żony) i dzieci. Bo nie wyobrażam sobie, jak to mój mąż by się tak zachowywał. Rozmowa była dłuuuga i burzliwa. Stwierdziłam,ze nie ma sensu sie spotykać. A on na to, ze to nie jest tak, ze on nie widzi we mnie tylko sexownej kobiety, po prostu nigdy nic takiego mu sie nie przydarzyło w życiu (ta gwiazdka) i że to nie jest pożądanie, ale ............... zauroczenie,fascynacja (tak ja to sobie tłumaczę) Zauroczenie i fascynacja dla mnie to za mało. Szczególnie w takim układzie w jakim Ty jesteś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość cynik 12.01.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 kpiny sobie robisz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość cynik 12.01.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 todo zagubionej bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 No, no Cynik, bo już nie wiedziałam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 12.01.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Postaw ultimatum, albo Ty albo rodzina, zobaczysz jak szybko sie odczepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zagubiona 12.01.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 kpiny sobie robisz !!! Cynik, nie robie, jesli masz mnie obrazać, to po jasna cholerę sie tutaj wypowiadasz...... daruj sobie. Nie po to napisalam ten post, zeby mnie obrażac, tylko po to, zeby przedstawic swoja beznadziejną sytuacje i żeby zobaczyć Wasz punkt widzenia. Ja wiem, że facet widzi we mnie obiekt seksualny (a może sobie mówić co innego),tylko jak go zniechęcić. Przecież nie zacznę go lać po mordzie, żeby mnie zostawił w spokoju....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 A wlasnie zacznij lac po mordzie, odczepi sie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Szybko pozbędziesz się padalca grożbą,że o wszystkim powiesz żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 12.01.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Czy Wy na poważnie,czy też, jest to kolejna "podpucha"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Jasne, że podpucha Skorpionko. Myślisz, że naprawdę Zagubiona jest zagubiona? Pewno piątkowa głupawka w tym roku obowiązuje w poniedziałki A może wiosna idzie..... Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.01.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Skorpionko myślę, że to nowa odmiana poniedziałkowej, zimowej głupawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zagubiona 12.01.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 To nie jest żadna podpucha, to jest życie. Życie, które tworzy takie scenariusze. I wydarzyło się to naprawdę. Nie wiem jak mam Was przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts