Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego życie jest take okrutne ??

Gość zagubiona

Recommended Posts

Gość zagubiona

Powiedzcie mi, dlaczego życie jest okrutne?

Jak już sie spotka na swojej drodze faceta (miły, inteligentny,męski itd), wydawaloby sie, ze jest pięknie aż tu nagle..... niespodzianka okazuje się, ze.... facet ma rodzinę :((

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość przewidująca

Tylko w nowym dowodzie osobistym już chyba nie ma zapisów co do stanu rodziny.

Zatem musisz uruchomić wywiad środowiskowy...pożądana wścibska sąsiadka.

A swoją drogą życie bywa okrutne, to fakt.

Gość zagubiona

Ale on jest mną zainteresowany i spotykaniem się ze mną, bo twierdzi, ze jestem jego "gwiazdką, która spadła z nieba i zabarwiła jego monotonne życie". A ja nie chcę krzywdzić jego rodziny (żony,dzieci itd.)

:cry:

Gość zagubiona

Cynik, jakiś ty cyniczny :(

Tu nie chodzi o wiek, nawet dorośli ludzie mogą popełniac błędy i komplikować sobie życie na własnie życzenie.

Wiem, sytuacja wygląda beznadziejnie...... o tak też się czuję :cry:

Chociaż nie podzielam tego co zaraz napiszę jest w tym trochę prawdy. Moje dziecko przyniosło ze szkoły powiedzenie , które ostatnio krąży wśród dziwczyn a mianowicie :"Faceci są jak kible. Albo zasr.... albo zajęci".

Wiem , że to samo być może można powiedzieć i o kobietach :wink:

Pomyśl jak byś się czuła gdyby to Twój mąż znalazł sobie nową "gwiazdkę". A tak w ogóle jaka pewność , że facet za 10, 15 lat ( jeśli dożyje) nie poszuka sobie młodszej "gwiazdki"?

Życzę powodzenia w poszukiwaniach jednak wolnych panów.

Pozdrawiam

A co robić, jak ja mu juz to wszytko powiedziałam, ze nie ma to sensu, ze nie chcę krzywdzić tej kobiety (jego żony) i dzieci. Bo nie wyobrażam sobie, jak to mój mąż by się tak zachowywał. Rozmowa była dłuuuga i burzliwa. Stwierdziłam,ze nie ma sensu sie spotykać.

A on na to, ze to nie jest tak, ze on nie widzi we mnie tylko sexownej kobiety, po prostu nigdy nic takiego mu sie nie przydarzyło w życiu (ta gwiazdka) i że to nie jest pożądanie, ale ............... zauroczenie,fascynacja (tak ja to sobie tłumaczę)

Zauroczenie i fascynacja dla mnie to za mało. Szczególnie w takim układzie w jakim Ty jesteś.

Pozdrawiam

Gość zagubiona
kpiny sobie robisz !!! :evil:

Cynik, nie robie, jesli masz mnie obrazać, to po jasna cholerę sie tutaj wypowiadasz...... daruj sobie.

Nie po to napisalam ten post, zeby mnie obrażac, tylko po to, zeby przedstawic swoja beznadziejną sytuacje i żeby zobaczyć Wasz punkt widzenia.

Ja wiem, że facet widzi we mnie obiekt seksualny (a może sobie mówić co innego),tylko jak go zniechęcić. Przecież nie zacznę go lać po mordzie, żeby mnie zostawił w spokoju.......