bobiczek 22.12.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 .... Ja tam sie nie dziwie. Przeciez wszedzie sie reklamujesz, ze Ci autostrade przez srodek puszcza. A teraz opowiadasz, ze wartosc wzrosla... Nie odpisuja, bo sie pewnie zastanawiaja czy Ci kredytu nie wypowiedziec! Mądrala. Ja mówię że wartość do zabezpieczenia wzrosła 8 razy PRZY AUTOSTRADZIE! Gdyby jej nie było to liczę że wzrosłaby jakies 12 To był naprawdę tyci-tyci kredyt hipoteczny. Taki na waciki do łazienki nowej i żarówki energooszczędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 26.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Żeby Ci pomóc, to musisz napisać trochę więcej nt swojego kredytu. Domyślam się, że wziąłeś go DB. jeśli podasz:na jak długi okres wziąłeś kredytw jakiej wysokościw jakiej walucieczy masz w kredycie zawarte ubezpieczeniaczy masz inne zobowiązaniaobecną wartość domuZakładam, że zdolność kredytową posiadasz, a chcesz jedynie poprawić warunki kredytu.Jeśli krępujesz się pisać o tych rzeczach otwarcie napisz na priv - postaram się podpowiedzieć Ci co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 28.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Cżyżby multibank lub mabank...?? My też się już buimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martom 15.04.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ktoś pisał o Polbanku więc chciałbym wszystkich ostrzec przed braniem tam kredytu hipotecznego.Żałuję, że wcześniej nie poczytałem o nich opinii w necie bo może wtedy zrezygnowałbym z tego kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alphatom79 16.04.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A co myślicie o banku BGŻ właśnie dostałem ofertę od nich z symulacjami kredytu i się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts