grave 12.01.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale oni na tym kasy zarobią. Do kin walą drzwiami i oknami. Dawno nie widziałam czegoś takiego. No w końcu to HIT tego roku!!! A co z ta ostrością w tym IMAXie??? Raz było lepiej raz gorzej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 12.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Grave w warszawskim nie zauważyłam problemów z ostrością. A napisy to myślę, że z założenia są drażniące w 3D, bo są płaskie i tak jakoś nie pasują. Polecam warszawski Imax było b. dobrze - chociaż brak mi porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Byłam, widziałam Co do ostrości, to nie będę się wypowiadać, bo to mój pierwszy film w 3D Dla mnie było za ciemno. Nie wiem, czy tak jest zawsze w tych okularach, czy to był jakiś feler. Robi wrażenie. Co do fabuły, to nie wiem czego sie czepiacie. Film z tyloma efektami i na dodatek ze skomplikowaną fabułą byłby mało strawny, bo co za dużo, to niezdrowo. Tym bardziej, że jest adresowany nie do koneserów kina, ale do wszystkich. Do końca życia będę marzyć o takim latającym stworzeniu, którego sobie trzeba wybrać, aby na nim latać, ale nazwy którego nie pamiętam Coś na literę "i" chyba... Pamięta ktoś jak sie to stworzenie nazywało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 15.01.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Do końca życia będę marzyć o takim latającym stworzeniu, którego sobie trzeba wybrać, aby na nim latać, ale nazwy którego nie pamiętam Coś na literę "i" chyba... Niestety kolejny raz potwierdzila sie najstarsza prawda stosunkow damsko/meskich. Naszego glownego bohatera dotyka ostracyzm ze strony autochtonow ale gdy tylko zjawia sie na czerwonym "pterodaktylu" (czytaj: nowej-czerwonej furze) staje sie ulubiencem spolecznosci. Jego panienka wraca do niego w te pedy i wszystko jest na powrot cacy. Czyli co, panowie - skora, FURA i komora wiecznie zywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Do końca życia będę marzyć o takim latającym stworzeniu, którego sobie trzeba wybrać, aby na nim latać, ale nazwy którego nie pamiętam Coś na literę "i" chyba... Niestety kolejny raz potwierdzila sie najstarsza prawda stosunkow damsko/meskich. Naszego glownego bohatera dotyka ostracyzm ze strony autochtonow ale gdy tylko zjawia sie na czerwonym "pterodaktylu" (czytaj: nowej-czerwonej furze) staje sie ulubiencem spolecznosci. Dziewczyny piszcza a jego panienka tuli sie do niego i znowu staje sie dla niej kims wyjatkowym. Czyli co, panowie - skora, FURA i komora wiecznie zywe Mam swoją furę Chodziło mi o tego mniejszego pterodaktylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 15.01.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No z tym malym pterodaktylkiem mialby problem zeby zaistniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No z tym malym pterodaktylkiem mialby problem zeby zaistniec Fakt. Jakby sie nie przesiadł, to panna i jej rodzina by go pogonili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyrkolek 15.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 moim zdaniem jeden z najlepszych filmów, jeśli nie najlepszy oglądałem w 3d a jedyna wadą są napisy nieprzystosowane do oglądania w 3d, trzeba skupić wzrok tylko na nich żeby odczytać i po pewnym czasie bolą oczy. Zachęcam wszystkich do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.01.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Byłem,widziałem szczeny pod fotelem poszukałem - po prostu SUPER!!! .Krakowski IMAX jest super,ktoś zgłaszał problem z ostrością (to chyba od czegoś innego ta ostrość siadła i to u oglądającego.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 15.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Byłem,widziałem szczeny pod fotelem poszukałem - po prostu SUPER!!! . Krakowski IMAX jest super,ktoś zgłaszał problem z ostrością (to chyba od czegoś innego ta ostrość siadła i to u oglądającego.) Ja zgłaszałem... Na co dzień nie mam problemów z ostrością, a w przypadku IMaxa krakowskiego miałem. Albo jestem jakiś ułomny jeśli chodzi o oglądanie w 3D albo oni coś pochrzanili, albo dostały mi się scentrowane okulary Było nieostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.01.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Byłem,widziałem szczeny pod fotelem poszukałem - po prostu SUPER!!! . Krakowski IMAX jest super,ktoś zgłaszał problem z ostrością (to chyba od czegoś innego ta ostrość siadła i to u oglądającego.) Ja zgłaszałem... Na co dzień nie mam problemów z ostrością, a w przypadku IMaxa krakowskiego miałem. Albo jestem jakiś ułomny jeśli chodzi o oglądanie w 3D albo oni coś pochrzanili, albo dostały mi się scentrowane okulary Było nieostro... Żartowałem oczywiście ,a okulary to faktycznie maja trochę zjechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 16.01.2010 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Film jest przepiekny. Robi wrażenie. Co do fabuły, to nie wiem czego sie czepiacie. Film z tyloma efektami i na dodatek ze skomplikowaną fabułą byłby mało strawny, bo co za dużo, to niezdrowo. Tym bardziej, że jest adresowany nie do koneserów kina, ale do wszystkich. Brawo amalfi! Uprzedziłaś mnie . Na ten film nie idzie się dla fabyły. Ten film miał czarować i czaruje obrazem. I tyle! Skomplikowana fabuła mogłaby w tym przypadku tylko zaszkodzić. A Trudy jest świetna Michelle Rodriguez. Pamietam ją jeszcze z Resident Evil . Ale najbardziej fascynująca postać to Neytri. I tu wszystko. Oczy, głos, mimika twarzy i emocje które się na niej rysują - wszystko. Najlepiej moim zdaniem dopracowana w szczegółach postać. Zoe Saldana i filmowcy przyłozyli się tutaj i zrobili kawał dobrej roboty. Film o powstawaniu Avatara. 5 części dobrej jakości. Można oglądać na pełnym ekranie. http://www.youtube.com/watch?v=o47vlm603QM http://www.youtube.com/watch?v=11DLOVLj8xo http://www.youtube.com/watch?v=uXX_yaDVLk8 http://www.youtube.com/watch?v=Gf-D66t2AjM http://www.youtube.com/watch?v=n7D8mtVjaG8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 16.01.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Cudowna bajka. Aż chce się tam być Jak już pisał Vafel - "ani efekty ani specjalne" - ale można utonąć w fantastycznym świecie, oderwać się od rzeczywistości. Trochę tak, jakby snić na jawie. Co do fabuły - ja bym się nie czepiała. Przepraszam wszystkich fanów ale dla mnie "Gwiezdne wojny" mają fabułę jeszcze prostszą, a wszyscy pieją nad nimi z zachwytu Moja Lepsza Połowa postanowił, że w ramach oglądnie Avatar minimum 10 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Naprawde nikt nie pamięta nazwy mniejszego pterodaktylka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1263678868_by_WoyToy_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 16.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Naprawde nikt nie pamięta nazwy mniejszego pterodaktylka? Ikran Google nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.01.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Naprawde nikt nie pamięta nazwy mniejszego pterodaktylka? Ikran Google nie boli Dzięki, ale jak Cie tak bolało, to nie musiałeś. Szukałam i ciągle mi sie wyświetlała jakaś legenda awatara... Pewnie masz większe IQ i wiedziałeś jak wpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 17.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Naprawde nikt nie pamięta nazwy mniejszego pterodaktylka? Ikran Google nie boli Dzięki, ale jak Cie tak bolało, to nie musiałeś. Szukałam i ciągle mi sie wyświetlała jakaś legenda awatara... Pewnie masz większe IQ i wiedziałeś jak wpisać. Nie ma sprawy. Przecież napisałem, że nie boli A co do szukania, to wystarczy zastanowić się w jakim kontekście może pojawić się ta nazwa (np. gdybyś Ty pisała recenzję, to w jakim kontekście umieściłabyś tą nazwę) i wpisywać słowa z tego kontekstu. W końcu się znajdzie odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.01.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Słyszałam, jak Cameron wypowiadał się o Avatarze tak : " chciałem stworzyć taki świat, na którego ludzie nie mogli by się napatrzeć.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 17.01.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Słyszałam, jak Cameron wypowiadał się o Avatarze tak : " chciałem stworzyć taki świat, na którego ludzie nie mogli by się napatrzeć.." Szkoda ze zapodal do tego fabule o ktorej nie chce sie gadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts