zielony_listek 20.12.2009 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ech... Dziewczyny, po co my się skupiamy na tym buraku. No zachował jak się zachował, mniejsza o to... Mnie to naprawde wisi. Wolę wspominać te miłe doswiadczenia.Miałyście takie przyjemne sytuacje? Że ktos sie postarał bardziej, niż wynikało to z jego obowiązków?Święta zaraz, powspominajmy co miłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 21.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 chyba opacznie mnie zrozumiałaś .... Pan który ubezpieczał samochód Twojej mamy według mnie zachował się niekompetentnie ..... agent ubezpieczeniowy nie powinien spoufalać się z klientem aż tak bardzo - a ten wspólnie pity alkohol to już przegięcie .... Nie za ostro? Zaznaczam, że nie byłem na kursach profesjonalizmu dla agentów ubezpieczeniowych, ale kwestia relacji jest chyba ustalana indywidualnie w każdym przypadku. Oczekiwania klientów, zwyczaje ludzi też są różne. Miałem w rodzinie osoby, które były zdania, że jak ktoś przyszedł, to bez przynajmniej herbaty z domu wyjść nie powinien, a jak pora była odpowiednia, to i bez obiadu, kolacji itp. Taka dziwaczność starszej pani. Jak przyszedł inkasent i nie chciał herbaty, to był uważany za człeka niekulturalnego. Co do wspólnie pitego alkoholu, to zrozumiałem, może nieopatrznie, że chodziło raczej o symbol, niż rzeczywiste picie. Z tym bywa różnie, odmawianie czasem jest niezręczne. Agent ubezpieczeniowy który ubezpieczał u Ciebie zachował się jak najbardziej ok - pewnie dlatego, ze Go tak nauczono i wyszkolono .... dba o swoje owieczki i to profesjonalnie - być może nie tylko dlatego, ze jest fajnym człowiekiem jak to odebrałaś .... ale po prostu dba , bo wie że jak nie zadba to sobie zamknie furtkę na przyszłość .... Może jest cynicznym draniem, którego na kursie nauczono, jak ten fakt maskować, a może jest fajnym człowiekiem, którego wychowano i nauczono od dzieciństwa do ostatnich kursów jakie kończył, jak być fajnym człowiekiem i profesjonalistą zarazem. i tyle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts