Optymista46 18.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Witam!Właśnie zakończyłem stan surowy i zaczynam wykończeniówkę.Jeśli mogę prosić innych forumowiczów o sprawdzonych, prawdziwych fachowców do:-wylewek-ocieplenie poddasza plus karton-gips-tynków-podłóg-glazury-ogrodzenia-itp..........Buduję pierwszy dom (i chyba ostatni), nie jestem fachowcem, więc potrzebuję fachowca sprawdzonego i solidnego. Mam nadzieję, że tacy jeszcze są.Mogę dać namiary na ekipę do budowy stanu surowego, wspaniałego dekarza.Czekam na odzew.Liczę na pomoc.Budowa - oklice Warszawy, gmina Czosnów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 18.12.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jeszcze wczoraj był tu namiar na pana Rysia - wspaniałego płytkarza-glazurnika co to wszystko potrafi i nawet po sobie posprząta, ale już tego nie widzę. I był to jedyny prawdziwy fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 http://forum.muratordom.pl/solidni-warszawa-i-okolice,t61043-1980.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sadlak82 02.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam Mam przyjemność polecić siebie (a dokładnie swoją ekipę) jako wykonawcę większości prac jakie zostały do wykonania w Pańskim domu. Jestem z okolic Nowego Dworu Maz. dokładnie Zakroczym. W razie zainteresowania proszę o kontakt na pocztę elektroniczną: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr B. CDS 02.02.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam Polecam sprawdzoną firmę BERGS, ma tutaj swoje konto - sylwek2006. Proszę się z nim skontaktować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stol1977 23.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 http://WWW.stolmar-mch.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEKKITA 28.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 chcialbym polecic uslugi mojej firmy. specjalizujemy sie w schodach z drewna litego oraz drzwi drewnianych. na http://www.xylion-profi.pl znajda panstwo moja oferte oraz kontakt. pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesław1978 14.05.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 firma DEKORATOR do usług. pełen zakres prac wykończeniowych. jesteśmy z okolic NDMaz. kilka realizacji do obejrzenia w Lomiankach,W-wie, Lomnie, i okolicy. zapraszam do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniek123 14.05.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Polecam Pana Waldemara do suchej zabudowy poddasza sufity ściany odemnie 55zł m2 za poddasza przemalowane na biało niestety niemogłem znalesc telefonu ale mam email [email protected]. Niedawno poprawiał umnie poddasze po ala fachowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts