maysee 23.12.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 nie wytrzymalem, ponioslo mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.12.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 no właśnie, wstydź się albocoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 23.12.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 to ja przepraszam... (alez wodzu, co wodz?!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 - Jednocześnie uatomatyczny taksator powinien wyświetłić przdatność danego osobnika na budowie - czerwony - bardzo przydatny. niebieski - nieco przydatny , zieolny - niezupełnie przydatny a żółty - po prostu do niczego. kurde, będę miał wciąż podświetlenie na żółto - jasna dupa......... no, miałbyś żółte jak jasna dupa ... a właściwie blada .... ja też .... ..... ale jakoś szczerze mnie to wali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 acha .... a ewuniamiii - wkurza mnie jak piszesz coś , zakładasz wewontek ... a potem kasujesz swoje wypowiedzi zastępując jakimiś głupimi buźkami mając całą resztę za idiotów tudzież niegodnych czytania Twoich wypocin ... jak sie mówi A to trza jak baran i B .... mamy w wewontku bodajże 4 Twoje tak zwane wypowiedzi .... tylko w żadnej słów nie ma .... to jakaś nowa moda forumowa czy se nabijasz wpisy? o co kaman .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 spojrzałam w profil szanownej ewuniamiii - i kuźwa 6 stron samych buziek .... 400 wypowiedzi pokasowała ... to się nam dziewczyna napracowała .... co tam było .... ma ktoś jakieś informacje na temat? bo ciekawa jestem niezmiernie co się podziało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 23.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Moze kolesiowa weszla albo ma zamiar wejsc do swiata wielkiej polityki i sie przestraszyla, ze jej polityczni przeciwnicy beda mogli cos jej wyciagnac? Albo przemyslala wszystkie swoje wypowiedzi i wpadla na to, ze popisala straszne glupotki? Albo... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 z tego co kojarze Jej wypowiedzi jadem ociekały .... niesamowicie podobne do równie kontrowersyjnych wypowiedzi Lumpa Praskiego lub MARTINA1 .... wszystko się zgadza - trolle nie żyją długo i szczęśliwie ( wyjątkiem na tym forum jest sSiwy12 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 23.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 No ja nie wiedziałem, że trolle takie pracowite som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 No ja nie wiedziałem, że trolle takie pracowite som no ....wszystkie nasze forumowe som pracowite .... niektóre mało zjadliwe , inne bardziej ..... jedne się dają mniej lubić , inne więcej ....... no ale wszystkie som nasze .... niektóre nie wytrzymują siły forumowych antytrolli .... i kasują się wstawiając buźki .... jessssoooo .... ale ja piernicze .... za dużo warek .... trza iść spać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.12.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Tej to dobrze, Warki pije - a ja wróciłam z kuchni, bo sałatkę i rybkę z anansem zrobiłam -coby przeszła do jutra... W dodatku oko zatarłam resztką cebuli ... To ja jeszcze poproszę aby alkomat wstawić to bym zmieniła o! Albo nie... Za duża przewaga by księzy była na forum... im wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 24.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Daggulka o Ewunimii : z tego co kojarze Jej wypowiedzi jadem ociekały .... ŁATWO I SZYBKO DAŁO SIĘ EWUNIĘMII ZASZUFLADKOWAĆ ?PUDŁO ....I nie wiedząc o co chodzi lepiej takich opinii nie rozpowszechniać ...JAK SIĘ nie wie .... Z ŚWIĄTECZNYMI ŻYCZENIAMI ....SPOJRZENIA W LUSTRO Z WSZYSTKIMI TEGO KONSEKWENCJAMI ... dla zainteresowanych .. w ww. wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 24.12.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.12.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Daggulka o Ewunimii : z tego co kojarze Jej wypowiedzi jadem ociekały .... ŁATWO I SZYBKO DAŁO SIĘ EWUNIĘMII ZASZUFLADKOWAĆ ? PUDŁO ....I nie wiedząc o co chodzi lepiej takich opinii nie rozpowszechniać ...JAK SIĘ nie wie .... i znowu nasza trollica forumowa wie więcej niż my wszyscy razem wzięci ... teorie spiskowe dziejów mają na noc przy Twojej z całym szacunkiem wiedzy ezoterycznej .... to może wyprowadzisz nas - małych nieświadomych szaraczków z błędu nieprawidłowego zaszufladkowania Ewunimi ..... Z ŚWIĄTECZNYMI ŻYCZENIAMI .... SPOJRZENIA W LUSTRO Z WSZYSTKIMI TEGO KONSEKWENCJAMI ... . taaaak .... dziękuję i wzajemnie - z lustrem włącznie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 24.12.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Daggulko z ezoteryką nie mam nic wspólnego - nawet w duchy nie wierzę Ten tytuł już dostałam ? bo żadnego info nie było ......... EWUNIAMII pewnie sama się wypowie ....w temacie . Na razie 100 lat dla Ewunii ! - wszak dziś ma imieniny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.12.2009 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 z tego co kojarze Jej wypowiedzi jadem ociekały .... niesamowicie podobne do równie kontrowersyjnych wypowiedzi Lumpa Praskiego No co Ty? Przecie Lump jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.12.2009 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 z tego co kojarze Jej wypowiedzi jadem ociekały .... niesamowicie podobne do równie kontrowersyjnych wypowiedzi Lumpa Praskiego No co Ty? Przecie Lump jest fajny Też tak myślę. I lubi pogadać, a nie wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 25.12.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 No, to teraz 100 lat dla LUMPA ! ,BO BARDZO FAJNY JEST .... - a WY dopiero niedawno to odkryliście .... A co do wstawiania - jakiś sens w tym jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.12.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Kazdy jest trollem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 - Jednocześnie uatomatyczny taksator powinien wyświetłić przdatność danego osobnika na budowie - czerwony - bardzo przydatny. niebieski - nieco przydatny , zieolny - niezupełnie przydatny a żółty - po prostu do niczego. kurde, będę miał wciąż podświetlenie na żółto - jasna dupa......... Ale moze nadasz sie do innych prac . Okolobudowlanych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts