lump praski 25.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 z tego co kojarze Jej wypowiedzi jadem ociekały .... niesamowicie podobne do równie kontrowersyjnych wypowiedzi Lumpa Praskiego lub MARTINA1 .... wszystko się zgadza - trolle nie żyją długo i szczęśliwie ( wyjątkiem na tym forum jest sSiwy12 ) Dlaczego ja nic nie kojarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 no może faktycznie .... Lumpowej wypowiedzi aże tak jadem nie ociekają .... raczej idzie cała Jej produkcja w kierunku wypowiedzi pisanych dość dziwnym nie dla wszystkich zrozumiałym językiem i wyrażania poglądów zgoła innych niż 3/4 tutejszej społeczności ... i piszę z ręka na sercu - to co napisałam owinęłam, ponieważ dosłownie byłoby zbyt drastycznie .... a co do jadu - jeśli chodzi o Lumpową - źle zdefiniowałam ...sorry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 25.12.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 No ,Daggulka A Ewuniamii - jaki jad ? Bo z tych jadowitych to ja znam tylko jedną osobę ,która to deklarujre od początku ...i wcale o mnie nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 To już się jakby nudne zaczyna robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 No ,Daggulka A Ewuniamii - jaki jad ? Bo z tych jadowitych to ja znam tylko jedną osobę ,która to deklarujre od początku ...i wcale o mnie nie chodzi Pewnie o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.12.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 tia .... wszyscy na tym forum są do rany przyłóż i nie zdarzają się wyjątki - nikt nie opierd..... , nikt głupot nie pisze, nikt jadowicie nie dowala , nikt nie rozpierd.... wątków swoim bzdurnym bebłaniem , trolle to normalnie przeprowadzają staruszki przez ulicę i czają się za każdym forumowym rogiem, żeby nieść pomoc a ewuniamiii skasowała wszystkie swoje wypowiedzi żeby przypadkiem kogoś nie urazić .... same świętości tu mamy .... samiuśkie .... jak na wymianie doświadczeń ... nikt nie oszukuje, nikt nie kamufluje, nikt nie szuka furtek .... norrrrmalnie sami asceci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 25.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Ja poczekam na wypowiedź Ewunimii - byłoby dobrze gdyby się wypowiedziała ..Nie przypominam sobie natomiast nic - co pozwalałoby ją gdziekolwiek zaklasyfikować z wyjątkiem posiadaczy dzienników ....bo taki dziennik miała. A reszta no cóż ,nie mogę się w imieniu całości wypowiadać i GENERALIZOWAĆ ...... bo sama obecnie bardzo się staram , by nie wypaść z Waszej ulubionej konwencji Tak - i z tymi staruszkami to prawda , dodajmy do tego wolontariat i parę innych rzeczy ...i świętość ,aż kłuje w oczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.12.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 No ,Daggulka A Ewuniamii - jaki jad ? ................ Jadowity . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.12.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 To już się jakby nudne zaczyna robić... Nie zaczyna tylko było od początku Klockowy Robespierre i zabawkowy Danton. Na to nie ma lekarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.12.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Kto ? Wybierz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 - Niestety , nie ma linii prostej podobienstwa . Bo ja np nie zamierzam bynajmniej skonczyc na gilotynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.12.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 tia .... wszyscy na tym forum są do rany przyłóż i nie zdarzają się wyjątki - nikt nie opierd..... , nikt głupot nie pisze, nikt jadowicie nie dowala , nikt nie rozpierd.... wątków swoim bzdurnym bebłaniem , trolle to normalnie przeprowadzają staruszki przez ulicę i czają się za każdym forumowym rogiem, żeby nieść pomoc a ewuniamiii skasowała wszystkie swoje wypowiedzi żeby przypadkiem kogoś nie urazić .... same świętości tu mamy .... samiuśkie .... jak na wymianie doświadczeń ... nikt nie oszukuje, nikt nie kamufluje, nikt nie szuka furtek .... norrrrmalnie sami asceci ..... Na początku myślałem ,że mi się daty popier...W takie święto znaleźć czas na takie jazdy bez trzymanki.To życie przeca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.12.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 No to, co byśmy zmienili w forum Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 No to, co byśmy zmienili w forum Muratora? nie takie jest pytanie autorki. Ona chce minić, a nie zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 poza tym autorka sobie poszła .... kasując wszystkie swoje wypowiedzi ... więc skoro Ona nie ma ochoty dyskutować to dlaczego my mamy mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 tia .... wszyscy na tym forum są do rany przyłóż i nie zdarzają się wyjątki - nikt nie opierd..... , nikt głupot nie pisze, nikt jadowicie nie dowala , nikt nie rozpierd.... wątków swoim bzdurnym bebłaniem , trolle to normalnie przeprowadzają staruszki przez ulicę i czają się za każdym forumowym rogiem, żeby nieść pomoc a ewuniamiii skasowała wszystkie swoje wypowiedzi żeby przypadkiem kogoś nie urazić .... same świętości tu mamy .... samiuśkie .... jak na wymianie doświadczeń ... nikt nie oszukuje, nikt nie kamufluje, nikt nie szuka furtek .... norrrrmalnie sami asceci ..... Na początku myślałem ,że mi się daty popier...W takie święto znaleźć czas na takie jazdy bez trzymanki.To życie przeca. no ale nie rozumiem ... co ma święto do pisania tego co myślę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.12.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Na początku myślałem ,że mi się daty popier...W takie święto znaleźć czas na takie jazdy bez trzymanki.To życie przeca. zakładając ,że daty są w porządku - to i ns w święta przemówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Hyde Cegła Park, Hyde Cegła Parkiem chodziło mi ,że zmieniając coś na FM byłoby np. odpuszczenie sobie takiej dziwnej jazdy w specjalnych dniach, bo daga nie powiesz mi ,że odeszłaś na chwilę od stołu w Boże Narodzenie by specjalnie dobitnie komuś wytłumaczyć ,że jest be.Ten ktoś naprawdę jeszcze się nie kwapi do odpowiedzi na zadane przez ciebie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.12.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Hyde Cegła Park, Hyde Cegła Parkiem chodziło mi ,że zmieniając coś na FM byłoby np. odpuszczenie sobie takiej dziwnej jazdy w specjalnych dniach, bo daga nie powiesz mi ,że odeszłaś na chwilę od stołu w Boże Narodzenie by specjalnie dobitnie komuś wytłumaczyć ,że jest be.Ten ktoś naprawdę jeszcze się nie kwapi do odpowiedzi na zadane przez ciebie pytania. jak to mam rozumieć? że niby nikomu w oczy nie powiesz co Cię gryzie w święta? ... to nie wiem jak to nazwać .... hipokryzja? w pozostałe dni wolno , a w święta nie? wybacz - też pier.... jak potrzaskany .... a poza tym .... nie wszyscy są wierzący i nie wszyscy obchodzą święta .... nie patrz na wszystkich przez pryzmat swoich przekonań .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts