Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CO ZMINILIBYŚCIE W FORUM MURATORA

ewuniamiii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no może faktycznie .... Lumpowej wypowiedzi aże tak jadem nie ociekają .... raczej idzie cała Jej produkcja w kierunku wypowiedzi pisanych dość dziwnym nie dla wszystkich zrozumiałym językiem i wyrażania poglądów zgoła innych niż 3/4 tutejszej społeczności ... i piszę z ręka na sercu - to co napisałam owinęłam, ponieważ dosłownie byłoby zbyt drastycznie ....

a co do jadu - jeśli chodzi o Lumpową - źle zdefiniowałam ...sorry.... :roll:

tia .... wszyscy na tym forum są do rany przyłóż i nie zdarzają się wyjątki - nikt nie opierd..... , nikt głupot nie pisze, nikt jadowicie nie dowala , nikt nie rozpierd.... wątków swoim bzdurnym bebłaniem , trolle to normalnie przeprowadzają staruszki przez ulicę i czają się za każdym forumowym rogiem, żeby nieść pomoc a ewuniamiii skasowała wszystkie swoje wypowiedzi żeby przypadkiem kogoś nie urazić .... same świętości tu mamy .... samiuśkie ....

jak na wymianie doświadczeń ... nikt nie oszukuje, nikt nie kamufluje, nikt nie szuka furtek .... norrrrmalnie sami asceci ..... :-?

Ja poczekam na wypowiedź Ewunimii - byłoby dobrze gdyby się wypowiedziała ..Nie przypominam sobie natomiast nic - co pozwalałoby ją gdziekolwiek zaklasyfikować z wyjątkiem posiadaczy dzienników ....bo taki dziennik miała.

A reszta no cóż ,nie mogę się w imieniu całości wypowiadać i GENERALIZOWAĆ ...... bo sama obecnie bardzo się staram , by nie wypaść z Waszej ulubionej konwencji :lol:

Tak - i z tymi staruszkami to prawda , dodajmy do tego wolontariat i parę innych rzeczy ...i świętość ,aż kłuje w oczy ...

tia .... wszyscy na tym forum są do rany przyłóż i nie zdarzają się wyjątki - nikt nie opierd..... , nikt głupot nie pisze, nikt jadowicie nie dowala , nikt nie rozpierd.... wątków swoim bzdurnym bebłaniem , trolle to normalnie przeprowadzają staruszki przez ulicę i czają się za każdym forumowym rogiem, żeby nieść pomoc a ewuniamiii skasowała wszystkie swoje wypowiedzi żeby przypadkiem kogoś nie urazić .... same świętości tu mamy .... samiuśkie ....

jak na wymianie doświadczeń ... nikt nie oszukuje, nikt nie kamufluje, nikt nie szuka furtek .... norrrrmalnie sami asceci ..... :-?

Na początku myślałem ,że mi się daty popier...W takie święto znaleźć czas na takie jazdy bez trzymanki.To życie przeca. :D :D :wink: :wink:

Na początku myślałem ,że mi się daty popier...W takie święto znaleźć czas na takie jazdy bez trzymanki.To życie przeca. :D :D :wink: :wink:

no ale nie rozumiem ... co ma święto do pisania tego co myślę ? :o :roll:

Hyde Cegła Park, Hyde Cegła Parkiem chodziło mi ,że zmieniając coś na FM byłoby np. odpuszczenie sobie takiej dziwnej jazdy w specjalnych dniach, bo daga nie powiesz mi ,że odeszłaś na chwilę od stołu w Boże Narodzenie by specjalnie dobitnie komuś wytłumaczyć ,że jest be.Ten ktoś naprawdę jeszcze się nie kwapi do odpowiedzi na zadane przez ciebie pytania.

Hyde Cegła Park, Hyde Cegła Parkiem chodziło mi ,że zmieniając coś na FM byłoby np. odpuszczenie sobie takiej dziwnej jazdy w specjalnych dniach, bo daga nie powiesz mi ,że odeszłaś na chwilę od stołu w Boże Narodzenie by specjalnie dobitnie komuś wytłumaczyć ,że jest be.Ten ktoś naprawdę jeszcze się nie kwapi do odpowiedzi na zadane przez ciebie pytania.

jak to mam rozumieć? że niby nikomu w oczy nie powiesz co Cię gryzie w święta? :o ... to nie wiem jak to nazwać .... hipokryzja? w pozostałe dni wolno , a w święta nie?

wybacz - też pier.... jak potrzaskany .... :roll:

a poza tym .... nie wszyscy są wierzący i nie wszyscy obchodzą święta .... nie patrz na wszystkich przez pryzmat swoich przekonań ....