niktspecjalny 26.12.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Na początku myślałem ,że mi się daty popier...W takie święto znaleźć czas na takie jazdy bez trzymanki.To życie przeca. zakładając ,że daty są w porządku - to i ns w święta przemówił Widzisz ,to bardzo cenna uwaga.Uczę się od takich jak Ty.Zakładając ,że wszystko się zgadza to i ty po ludzku gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.12.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Na początku myślałem ,że mi się daty popier...W takie święto znaleźć czas na takie jazdy bez trzymanki.To życie przeca. zakładając ,że daty są w porządku - to i ns w święta przemówił Nooo, tylko ze ns troche pozniej od stolu wstal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Nooo, tylko ze ns troche pozniej od stolu wstal patrząc na godzinę .... to raczej z łóżka a nie od stołu .... może koszmarki miał i chciał sobie na FM otuchy dodać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.12.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Zakładając ,że wszystko się zgadza to i ty po ludzku gadasz dzięki ns - miód na moje serce koniecznie dam do przeczytania rodzinie - bo oni mają wątpliwości Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 No to, co byśmy zmienili w forum Muratora? nie takie jest pytanie autorki. Ona chce minić, a nie zmieniać. A ja se myśloła, że minić to mozna -ale majtochy na druga strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.12.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Moje Drogie Panie : Zochna, daggulka,anSi.Wszak to najpiękniejsze Święta które uczą nas pokory,cnoty ,która jest "fundamentem pozostałych cnót ludzkich",która to także "Polega na uznaniu swoich grzechów i Boga jako źródła pochodzenia wszelkiego dobra". (zaczerpnięto z WA) FM to jedna wielka rodzina,która potrzebuje wielu zmian.Nie zmieni się dopóki nie zmienią się ludziska. Z wyrazami szacunku NS.Wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 NS -iku, nie bij sie juz tak w piersi - zostalo Ci wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 wszelkie dobro to zalega u nas w lodówce moi pojechali do Wieżycy na narty - donoszą, że stok pięknie naśnieżony i jest fajnie. A mój fundament wszelkich cnót słaby - przed chwilą wylądowałam tyłkiem w wielkiej roztopowej kałuży przed chałupą -to kara za grzech lenistwa. Nie chciało mi się tak rano wstawać i jechać z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 U mnie - niestety - dobro wszelkie nie w lodowce zaleglo.I teraz ja zaleglam na kanapie i ruszyc sie nie moge. To kara za grzech obzarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.12.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Moje Drogie Panie : Zochna, daggulka,anSi.Wszak to najpiękniejsze Święta które uczą nas pokory,cnoty ,która jest "fundamentem pozostałych cnót ludzkich",która to także "Polega na uznaniu swoich grzechów i Boga jako źródła pochodzenia wszelkiego dobra". (zaczerpnięto z WA) FM to jedna wielka rodzina,która potrzebuje wielu zmian.Nie zmieni się dopóki nie zmienią się ludziska. Z wyrazami szacunku NS.Wszystkiego najlepszego. Tak, musi wymrzec cale pokolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.12.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nadzieja matka...nieszczesliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Jaka tam nadzieja , pisalo o tym w Gazecie. Trudno sie z tym nie zgodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.12.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 pisalo o tym w Gazecie. co pisało ? widujesz piszące "coś" ? nie bądź taka - opowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 27.12.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Nie badz taka, daj piataka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 NS -iku, nie bij sie juz tak w piersi - zostalo Ci wybaczone Już myślałem ,że tego nie powiesz....uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Moje Drogie Panie : Zochna, daggulka,anSi.Wszak to najpiękniejsze Święta które uczą nas pokory,cnoty ,która jest "fundamentem pozostałych cnót ludzkich",która to także "Polega na uznaniu swoich grzechów i Boga jako źródła pochodzenia wszelkiego dobra". (zaczerpnięto z WA) FM to jedna wielka rodzina,która potrzebuje wielu zmian.Nie zmieni się dopóki nie zmienią się ludziska. Z wyrazami szacunku NS.Wszystkiego najlepszego. Tak, musi wymrzec cale pokolenie ostanie się ino sznur.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 27.12.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 cytat z NS-a...,,FM to jedna wielka rodzina,która potrzebuje wielu zmian.Nie zmieni się dopóki nie zmienią się ludziska." Tu pominę o tej rodzinie (szkoda pisać) i skupię się na tych zmianach . Może warto to zgłębić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts