betina71 07.04.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jakbym słyszała tę harmonijkę Jerzego ........ ciary idą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.05.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ... tak tylko podciągam, żeby nie przepadło ... do Adwentu jeszcze kuuupa czasu ... ale przynajmniej wiemy ile trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.06.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 muszę mieć Wasze pozwolenie. Marcin odwiedził mnie tydzień temu. Przeczytał początek swojej historii, uśmiechnął się dobrotliwie i coś gadał, że czeka na ciąg dalszy jednak muszę zrobić krok w losach Marcina. Obiecuję niczego nie zepsuć, pytam tylko o pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.06.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dandi - ja czekam na jakikolwiek kolejny krok w historii Marcina. A Ty na co jeszcze czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 źle to ująlem. Ja musze teraz napisac o rzeczy dziejącej sie teraz więc przeskoczę clou. Sprobuje to zrobic nienadszarpnąwszy wątku i nie psując niczego ale wlaściwie w moim zamysle historia miala sie rozwijac do tego co chcę/powinienem napisac już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.06.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Daaawej. Nie mogę być co prawda wyrazicielem woli ogółu, ale za siebie mówię; Wal śmiało i ze szczegółami .... a to co pominąłeś, zostanie Ci zapamiętane jako dług, który sobie z czasem spłacisz. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.06.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Przesadziłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Wyglada na to, ze przesadziles. Dandusa znow od dwoch tygodni nie ma Litisci, na urlop trzeba jechac, a u Marcina ani drgnelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.07.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 I już pewnie nie drgnie ....... własnie przeczytałam, że dandi3 odchodzi .............oby tak dalej .......kto następny ????? ........ szkoda gadać ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.07.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 O Jezu... a gdzie to przeczytalaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 23.07.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 W wątku kuchennym ......... chociaż jakby sie zastanowić to często jarmarku tam więcej niż kuchni A w oczy rzuciło mi sie takie cóśśśś...... Postanowiłem odejść z forum bo po zmianach technicznych w ogóle nie umiem się tu odnaleźć ...... .....i stąd.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts