LPRowiec 18.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Bx46h_5f15w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 18.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Taki żart, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 19.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Taki żart, prawda? Obawiam się, że nie. Polska racja stanu...ciekawe co znaczy dla tego człowiek polska racja stanu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 21.12.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 No, dobra. Obejrzałem. Powiedziałbym, że udało się wyeliminować jednego kandydata, gdyby nie to, że do głowy by mi nie przyszło na niego głosować.Ale traktując sprawę serio, to niejaki Roman, syn Macieja pochodzi z rodziny z tradycjami i jest tym tradycjom wierny. A niejaki Maciej, ojciec Romana, już był kandydatem na prezydenta, ale zrezygnował. Roman podtrzyma tradycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 No, dobra. Obejrzałem. Powiedziałbym, że udało się wyeliminować jednego kandydata, gdyby nie to, że do głowy by mi nie przyszło na niego głosować. Ale traktując sprawę serio, to niejaki Roman, syn Macieja pochodzi z rodziny z tradycjami i jest tym tradycjom wierny. A niejaki Maciej, ojciec Romana, już był kandydatem na prezydenta, ale zrezygnował. Roman podtrzyma tradycję? no i jest duży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.12.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Polska racja stanu...ciekawe co znaczy dla tego człowiek polska racja stanu.. Obawiam sie, że coś zupełnie innego niż dla Machiavellego. Zwłaszcza przed wyborami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 21.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ale za to chyba zdaje sobie sprawę co to jest PRS - polska racja stanu Nigdy nie brałam LPR pod uwagę w wyborach (ja to zła kobieta jestem), ale pojedzie taki z kolegą do Brukseli Tak mi się przypomniał kawałek - nie wiem czy ktoś to jeszcze pamięta Sztywny Pal Azji "Spotkanie z..." Nie gniewaj się na mnie Polsko, nie gniewaj się Ja naprawdę kocham cię, naprawdę kocham cię Więc wybacz mi Polsko, że spóźniłem się Więc wybacz, że na spotkanie spóźniłem się Dokąd pójdziemy Polsko, dokąd pójdziemy Poprowadź mnie za rękę, poprowadź mnie za rękę I opowiadaj co słychać u ciebie, co słychać opowiadaj Nie wstydź się mnie Polsko, nie wstydź się Już dobrze zgaszę światło i będę szukał w ciemnościach ciebie Będę szukał w ciemności ciebie, będę szukał twoich ust Będę szukał twoich ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 27.12.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ludzie! Wielki szacuneczek za to że udało Wam się "to" obejrzeć do końca... ja niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat tego wystąpienia bo po jednej minucie zacząłem tracić szacunek dla samego siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 27.12.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Dmowski, Giertych i Flis .... Boże chroń Polskę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 27.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 .....i Sobecka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 28.12.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ja poprosze o ochrone przed trojca: Kwasny, L. Miller i Senyszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 04.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Też niezły "model"http://www.romanwlos.xwp.pl/ ............4.Program "Tanie Latanie Dla Każdego" - lotniczy środek transportu w każdej rodzinie - samoloty, szybowce, śmigłowce, lotnie, paralotnie - budowa lotnisk i lądowisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felas99 09.02.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Hello friends!I want to invite you all to play with me at EterniaGames LastChaos - EterniaGames.com.EGLastChaos, powered by EterniaGames is an unique private server of LAST CHAOS. If you want to join me in this great game, or you want to join one of the other games that EterniaGames.com has,please click on the following links:Main Site: http://eterniagames.comForums: http://forum.eterniagames.comGame Site: http://lastchaos.eterniagames.com Note:This message was provided by "EGLastChaos" to be used in our advertising system.We take no responsibility for the misuse of this system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 11.02.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QIZ4NCOIRdc CIEKAWE jest cała seria nocna zmiana 1/7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.02.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 CIEKAWE jest cała seria nocna zmiana 1/7 Jak się domyślam jesteś genetycznym patriotą, więc proszę, napisz to jeszcze raz , ale tym razem po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 CIEKAWE jest cała seria nocna zmiana 1/7 Jak się domyślam jesteś genetycznym patriotą, więc proszę, napisz to jeszcze raz , ale tym razem po polsku. FOXTER??? Genetycznym patriotą??? Chyba szkockim!!! Pepegu, nie żartuj! Chociaż właściwie... z takim nickiem... to do Samoobrony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 11.02.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 hahahahah NIestety nie jestem patriotą, nikt mnie tego nie nauczył jak nim być (a może jestem? piję białe i czerwone wino ) ostatnia pokazywali gen. Jaruzelskiego poszedłem tym tropem dalej i znalezłem na necie takie właśnie filmiki i tak się zastanawiam jak oni tam knują i ustawiają wszystko to co się stało że teraz każdy w innym obozie siedzi. NIe jestem za zadną partią i innymi złodziejami co nam tę polske sprzedają (już sprzedali) a po angielsku to ja tylko w macdonaldzie gadam. P.S a was dwóch to parami na tym forum latacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 FOXTER, nie cygań, na pewno jesteś ukrytym Szkotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 11.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ze Szkocją to ja mam tyle wspólnego,co moje auto, japońskie z szkocką kratą na siedzeniu ale to się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No dobra!Lepiej nie pisz już po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts