retrofood 11.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dobra, dobra, wszyscy ukryci tak mówią, bo co maja mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ja poprosze o ochrone przed trojca: Kwasny, L. Miller i Senyszyn. no nie gadaj, Senyszyn extra zagrała ostatnio w sztuce dla niewiadomokogo http://www.youtube.com/watch?v=2fw3ZcYScq4 trzeba jej przyznać, że w takim przebraniu miałaby wpływ może nie na wszystkich - ale na pewno spłoszyłaby Angele Merkel i jej zapędy, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 FOXTER??? Genetycznym patriotą??? Chyba szkockim!!! Pepegu, nie żartuj! Chociaż właściwie... z takim nickiem... to do Samoobrony... taaaaaaaa, tylko że się dzisiaj skomplikowało i Samoobrona liderów musi szukać. Może zaadoptujemy? Do naszej? muratorowskiej? niezdecydowanych, rozbitych i mających wahania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.02.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 FOXTER, nie cygań, na pewno jesteś ukrytym Szkotem... dej mu pokój! fajnego ma avatra - na torach - wolność w końcu jest, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.02.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QIZ4NCOIRdc CIEKAWE jest cała seria nocna zmiana 1/7 niech tam mówią co chcą - ja od lat czytam namiętnie blog Janusza - i od lat zgadzam się z wieloma tezami - dlatego głowa do góry i pamiętaj że są tacy którzy się zgadzają z tezami i pewnymi odważnymi pomysłami. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Po wysypie Twoich postów, widać wyraźnie w jakim jesteście, jako Partia, rozdarciu. Zdecyduj się jednak. Albo król Janusz Korwin i monarchia , albo adoptowanie seksualnych odpadów z Samoobrony i demokracja ludowa. Taki eklektyzm jest dosyć ryzykowny. Jednak jak szaleć , to szaleć. Dobierzcie może jeszcze kilku medialnych kurdupli z partii logopedycznej, zwanej zabawnie Prawo i Sprawiedliwość plus Sobiesiaka, a kto wie ? Lepiej i weselej nie będzie, za to jak oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Lepiej i weselej nie będzie, za to jak oryginalnie. No nie, nie zgadzam się. Znaczy z "lepiej nie będzie" to się zgadzam, ale że weselej nie bedzie, to już nie. PS. Przeglądnij trochę forum, może byś nam ideologa wyszukał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nie chce mi się szukać, ale odnajdźcie antka emigranta tego Forum, niejakigo lewakka. Z pewnością czai się gdzieś uśpiony.Dla niego każda porażka jest nawozem sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.02.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Po wysypie Twoich postów, widać wyraźnie w jakim jesteście, jako Partia, rozdarciu. Zdecyduj się jednak. Najbardziej do mojej koncepcji pasowałby król Maciuś I. Na 2-giej pozycji widziałbym siebie. I już - to wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 14.02.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 bobiczek a powinneś sie wstydzić oj powinneś odma oskrzelowa tuż, tuż ja rzuciłem, po .. latach coś mnie naszło - zima za oknem - nie ma co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.02.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Po wysypie Twoich postów, widać wyraźnie w jakim jesteście, jako Partia, rozdarciu. Zdecyduj się jednak. Najbardziej do mojej koncepcji pasowałby król Maciuś I. Na 2-giej pozycji widziałbym siebie. I już - to wszyscy Z tym Maciusiem nr1 , kiepska sprawa. Mają na niego haka - żydowskie konotacje Korczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 20.02.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 oki spoko dawac bobiczka na prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 oki spoko dawac bobiczka na prezydenta he,he Jakby co - nigdy Ci tego nie zapomnimy. No i kariera przy której Marcin Rosół to pan Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.02.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Kurna, ja bym Ci nawet kapcie przynosił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 21.02.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ja gazete i kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts