grzegorz2 12.01.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Czopuch zwykły - z płyt gk. I na to co? - gładź gipsowa + farba, tynk strukturalny? Czy powinno to być, z uwagi na zmiany temperatur, coś specjalnego?Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Cześć GrzegorzU mnie na czopuchu gladź i farba, niestety chyba pod wpływem temperatury zaczyna pękać na razie w niezbyt widocznych miejscach,ale nie wiem co będzie później (kominek użytkowany ok. 3 m-cy). IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_arek 13.01.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 WitamNa czopuchu mam tynk strukturalny a na nim wosk (zabarwiony),pracuje drugi sezon i trzyma sie kupy.Ten wosk + tynk i podkład kupiłem w Castoramie pod nazwą "tynki z minionej epoki" czy coś podobnego..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 13.01.2004 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 No właśnie, tego się obawiam - wprawdzie w środku dystrybutor ma być izolowany wełną, ale... Może lepiej byłoby okleić zwykłą tapetą? Hej kominkarze, jak to u Was jest rozwiązane?Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 14.01.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 U mnie pękał z boku na łaczeniach jak zacząłem palić. Później kominkarze dali akryl w miejscu łączenia i jak nie palę to nie pęka. Ale jak zacznę palić to nie wiem.Płyta g-k, gładź i farba Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 14.01.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Co to jest "czopuch"? Czy to jest ta część obudowy nad wkładem z kratką najczęściej w kształcie piramidy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 14.01.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Duzo zalezy od konstrukcji ale generalnie akryl pomorze zalatwic sprawe gorzej jak peka nie tylko na laczeniach ze sciana ale takze na polaczeniach plyt wtedy robote mozna nazwac fuszerka ja na wykonczenie czopu polecam Scale firmy Zolpan jest to imitacja marmuru tzw stiuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts