gianti 19.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witajcie.na allegro pojawiają się oferty sprzedaży kostki nieregularnej (zapewne odpady), w atrakcyjnej cenie 30-50 zł / t.Czy ktoś z Was kupował to (jeżeli tak to od którego sprzedawcy). opłaca się kupić taką kostkę kilka razy taniej niż zwykłą. da radę wykorzystać przynajmniej 80% tej kostki na warstwę wierzchnią chodnika, ścieżki? np : http://www.allegro.pl/item848658106_kostka_granitowa_lupek_granitowy_50zl_tona.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooksana 19.04.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Mnie się podoba ) tylko trzeba chyba duuuzo więcej takiej kostki kupic i mieć dobrych "magików" żeby to połozyli i żeby dobrze wyglądało. Ciekawe, czy za połozenie takiej kostki wezma więcej, niż za położenie normalnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.04.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 oczywiście, ze wezma wiecej - dwa razy tyle główkowania maja przy takim układaniu.mnie sie to nie podoba - przypomina mi to socjalistyczne salcesony zalewane lastrikiem, ale to tylko moja subiektywna ocena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.04.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 mi się BARDZO podoba !!!* ......a masz zdjęcie efektu końcowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 20.04.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Sprawdź w dzienniku popcarol - ona ma taka nawierzchnię. Robiła też chyba zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts