tasha 19.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Czy drzwi tarasowe da się spokojnie przesunąć montując takie żaluzje. Może ktoś ma i praktykuje????Chodzi mi o takie żaluzjehttp://www.interdeko.pl/allegro/aPlis1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 19.12.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Okien przesuwnych wprawdzie nie mam, ale plisy montuje się pomiędzy listwami przyszybowymi okna, więc nie powinno być żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 19.12.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Oby, bo to jak na razie jedyna opcja dla mnie która jest w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 19.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Drzwi tarasowe przesuwne mam, rolet jeszcze nie. Ale mając takowe w planach zmierzyłam odstępy pomiędzy skrzydłami okien po ich rozsunięciu (kiedy jedno skrzydło najeżdża na drugie) i w moich oknach odległość ta równa się krótszemu bokowi karty kredytowej (tak było mi łatwiej zapamietać ). I teraz jak zastanawiam się nad wyborem rolet to sprawdzam, czy cały mechanizm tego wymiaru nie przekroczy. Moim zdaniem - zmieści się, mówiąc krótko . pozdrawiam, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 21.12.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Zostaje jeszcze kwestia gwarancji okna bo nie da się u mnie bez wiercenie wkrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 21.12.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 a to już zupełnie inna kwestia niestety, i tu gwarancję można stracić b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 21.12.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Trochę nie rozumiem tej dyskusji.. Cała plisa po zamontowaniu jest schowana "w ramie" i w związku z tym nie będzie przeszkadzała przy otwieraniu okien przesuwnych. http://www.roltis.pl/img/rolety/big/plisy_8660.jpg Nie wiedziałam plis przy których nie trzeba by było wiercić dziur. Na szczęście wierci się w listwach przyszybowych (górnej i dolnej), które w razie potrzeby można wymienić i one raczej nic do gwarancji nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts