nicol21 07.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 i jak tam? stól jest? fachowiec na swieta na pewno wrocil. jakies postepy w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.01.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ehhh lea pochłonięta urządzaniem!!! macie ten stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.01.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A oto lampa która zawisła w jadalni,z której jesteśmy bardzo zadowoleni .Nie wiem czemu troszkę wyszło mi ciemne to drugie zdjęcie . Uploaded with ImageShack.us :):):) A i kanapa w salonie jest tymczasowa . Uploaded with ImageShack.ushttp://img594.imageshack.us/img594/4117/7alg.jpg Uploaded with ImageShack.us powiedz mi proszę jak jest zakładana taka firana i załony? tzn one są nasuwane na rurkę, czy jakieś rzepy są w firance? i jaki typ karnisza do czegoś takiego trzeba? dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 19.01.2014 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Tak dla przypomnienia przejrzałem sobie od początku wasz dziennik. Kawał dobrej roboty... U mnie już się nie buduje to i wpisów nie ma... Dzięki za pochlebne słowa :)U nas doszła kostka,przebudowa garażu i nadal urządzamy wnętrza .... Jedna z najlepszych przebudów jakie nalazłem na forum.Ja zamierzam się zabrać za modernizacji swojego domku.Zastanawiają mnie koszty takiej demolki-podpowiesz mi czy 200 tys to realna suma czy tylko pobożne życzenia -pozdrawiam serdecznie Myślę,że 200tys to realna suma przebudowy ,ale do stanu surowego z dachem, oknami,tynkami,światłem bez wystroju wnętrza. Pamietasz jeszcze ile metrów 2 ma strop i ile poszło stali?Pozdrawiam Podpytałam męża więc 120m2 ma strop,poszło 2 tony stali i około 22 kubiki betonu. i jak tam? stól jest? fachowiec na swieta na pewno wrocil. jakies postepy w domu? Najmocniej Cię przepraszam,ale nie miałam żadnych powiadomien na swoją skrzynkę Stół został przywieziony jeszcze przed świętami.Jest piękny:yes:Chociaż mam pare zastrzeżen .Już nawet zapomniałm o tych słoneczkach ehhh lea pochłonięta urządzaniem!!! macie ten stół? Nooooo,a żebyś wiedziała Zastanawiamy się z męzem gdzie dac stół z krzesłami,czy tam gdzie mamy kuchnie czy w pomieszczeniu obok powiedz mi proszę jak jest zakładana taka firana i załony? tzn one są nasuwane na rurkę, czy jakieś rzepy są w firance? i jaki typ karnisza do czegoś takiego trzeba? dzięki! Tak mam podwójny karnisz.Firany i zasłony są nasuwane na rurke.Karnisz jest zakończony kryształkami svarovskiego i był kupowany w LM.Do karniszu były też żabki w komplecie:) Pozdrowionka *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 06.03.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 lea - możebyś się pochwaliła!!! hę? bo ileż można czekać:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Me6ane 17.07.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Cześć Lea, super przebudowa, jestem pod mega wrażeniem. Próbuję wysłać Ci kilka pytań na prv ale niestety chyba masz zapchaną skrzynkę Jak się sprawuje piekarnik Samsung? Też kupuję ten zestaw i bardzo jestem ciekawa, czy jesteś zadowolona, czy dobrze i równo piecze? Widziałam też, że na górze masz panele na całej powierzchni. Czy masz porobione w progach pomieszczeń dylatacje? Jeśli nie to czy panele nie rozsuwają się? Mnie się marzyła taka jednolita, niczym nie poprzecinana powierzchnia, a teraz okazało się, że niezbędne są te listwy dylatacyjne. Nie wiem, czy upierać się i ich nie zakładać, czy one faktycznie w każdym pomieszczeniu są niezbędne? I jeszcze jedno. Pisałaś, że podoba Ci się kanapa Bizarto Bilbao - kupiliście ją? Jeśli tak to jak się sprawuje i czy jest skórzana? Też biorę pod uwagę zakup tej kanapy i bardzo jestem ciekawa czy jest dobra gatunkowo, czy tylko w sklepie dobrze wygląda;-). Jak możesz to pokaż trochę salon:wiggle:Strasznie jestem ciekawa bo masz mnóstwo rozwiązań takich "moich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 29.08.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Me6ane odpisałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Agusia Przyszłam przypomnieć sobie Twoją piękną kuchnię Piszesz, że brakuje Ci w niej miejsca???? Czyżby też powiększyła się Twoja Rodzinka? Przypomnij mi proszę czy masz spiżarnię? Ja mam I napisz koniecznie jak się macie . Jak zdrówko? Jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 03.09.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Drodzy forumowicze i przyszli kredytobiorcypostanowiłam przypomnieć o specjalnej ofercie Muratora , jeśli skorzystacie z naszej pomocy przy uzyskaniu kredytu hipotecznego. Poza tym , że pomagamy bez dodatkowych kosztów dla Państwa i sprawnie i szybko oraz fachowo wspomagamy procesowanie wniosku.Każdy Klient, który w 2014 uruchomi kredyt hipoteczny za pośrednictwem Murator FINANSE otrzyma:1) Kartę rabatową Murator KLUB oraz2) 6 miesięczną prenumeratę wybranego miesięcznika z oferty Murator SA. 3)dodatkowo , jeśli złożymy wniosek w Eurobanku i dołączymy kupon z Muratora ,możecie skorzystać z tzw. Murowanego Kredytu Hipotecznego z Eurobankiem .Kupony zostały wydrukowane w miesięczniku Murator w numerach luty-lipiec 2014 oraz będą dokładane do każdego sprzedanego projektu domu. Wszystkie kupony, bez względu na datę publikacji będą miały ważność do 31.12.2014. Kupon upoważnia do obniżenie marży o maksymalnie 0,3 p.p. do poziomu nie niższego niż obowiązująca marża minimalna w ofercie standardowej Banku. Zachęcamy do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 03.09.2014 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Ewunia O jak miło że zajrzałas do mnie po tak odległym czasie:hug: Nie,no co ty Tak brakuje mi więcej szafek wiszących-tak dla bezpieczenstwa dziecka chodzi mi o wszelakie noże,lekarstwa,klucze i innego typu rzeczy. (to co nie powinno się dostac w łapki dziecka .Moja wyspa w kuchni jest tzw ,,garazem'' dla mojego dziecka,w niej syn trzyma wszystkie samochody :rolleyes:A my chcieliśmy zeby był tam barek.No cóż,wszystkiego sie nie przewidzi Spiżarni nie mamy,ale za to jest piwnica i tam trzymamy przetwory.Osobiście z mężem zakisiliśmy ogóreczki Mieszka się bardzo dobrze.Coraz mniej czasu mam na forum. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona73 23.02.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witam. Przypadkowo weszłam na te forum,, bo też mam zamiar przebudowywać dom, ale nie mogę otworzyć zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 25.02.2015 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Witam. Przypadkowo weszłam na te forum,, bo też mam zamiar przebudowywać dom, ale nie mogę otworzyć zdjęć. U mnie większość otwiera się zdjęć. Hmm sama nie wiem, zapytaj na forum muratora moderatora lub eksperta. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smerfetka90 11.04.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 My będziemy walczyć z remontem domu z lat 50. Zapraszam, nasze losy możecie śledzić tutaj: https://www.facebook.com/pages/W-Ma%C5%82ym-Bia%C5%82ym-Domku/1382373192086873?sk=timeline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzemp 05.03.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 mi też zdjęcia nie działają, a jestem bardzo ciekawa bo też czeka mnie remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 31.03.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Lea zdjęcia rzeczywiście wcięło i nie można nic podejrzeć... aż zajrzałem do siebie i SĄ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 31.03.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Mi też wcięło i wiem w czym problem, Imageshock, były zmiany na tym serwisie kilka lat temu i teraz klapa, ja właśnie tam wklejałem. Wtedy większość ludzi tam wklejało i dla tego problem jest. Nawet był poradnik jak wklejać zdjęcia i był polecany właśnie ten serwis.Musze się zaprzeć w sobie i poprawić dziennik, ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts