aga_ada 15.12.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 lea długo mnie nie było a tu ŁOOOOOOO pięknie się robi, kuchnia wyszła super, a sypialnia: łóżko lepiej wygląda niż na fotkach jakie pokazywałaś wcześniej, co do reszty to jeśli kolor obudowy będzie taki jak podłogi to byłabym za połączeniem koloru drewna i szarości - jak na szafie do tego mogą być czarne lampy ale to tylko moje zdanie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 16.12.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Tez dorzucam glosik w sprawie szafek szarych z drewnianą obudową albo całych drewnianych. Białe raczej nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.12.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 lea długo mnie nie było a tu ŁOOOOOOO pięknie się robi, kuchnia wyszła super, a sypialnia: łóżko lepiej wygląda niż na fotkach jakie pokazywałaś wcześniej, co do reszty to jeśli kolor obudowy będzie taki jak podłogi to byłabym za połączeniem koloru drewna i szarości - jak na szafie do tego mogą być czarne lampy ale to tylko moje zdanie ...... Miło mi ,że kuchnia Ci się podoba.Łóżko faktycznie wygląda zdecydowanie lepiej niz na poprzednich fotkach Czarna lampa ma byc sufitowa(chyba że mi się zmieni).A czarne lampki nie widzą mi się za bardzo na szafkach nocnych;) Dziękuję za głosik za szafką szarą z drewnianą obudową Tez dorzucam glosik w sprawie szafek szarych z drewnianą obudową albo całych drewnianych. Białe raczej nie.... Dzięki Lucka za wyrażenie opinii na temat szafek:) Dziękuję Wam dziewczyny niezmiernie za głosiki na temat szafek w sypialni .Prawdopodobnie będą szafki szare,ale czy bez tej opaski drewnianej czy z nią to się jeszcze zobaczy... Jeszcze mam troszke czasu na podjęcie decyzji w sprawie szafek,wiec temat szafek w sypialni jak na razie pozostanie otwarty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.12.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dziewczyny potrzebuje jeszcze Waszej pomocy :yes:Otóż chcielibyśmy przed świętami kupic listwy przypodłogowe.Z racji tego że był to wcześniej stary domek niestety tego się nie uniknie - w niektórych miejscach mamy pewnie krzywe ściany;). I teraz moje pytanie jakie kupic listwy przypodłogowe drewniane,z mdf-u czy plastikowe Przy montowaniu listwy przypodłogowej plastikowej takich szpar,krzywych ścian nie widac.Listwa jest gięta i elestyczna.A przy montazu listwy drewnianej,czy z mdf-u dziury będą widoczne prawda:( Tak strasznie podobają mi sie listwy drewniane,albo z mdfu... co robic ??? Czy jestem już skazana tylko na listwy plastikowe:sick:.Czy zaryzykować i kupic listwy drewniane albo z mdfu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 17.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 cóż drewniane nie wygną się tak jak są ściany, miałam takie w starym domku i szpary były, wymieniliśmy je na plastikowe i też idealnie nie było, ale nasze krzywizny były mega, nie wiem jakie są z mdf -u, wszystko zależy jak mocno są krzywe ściany może kupcie na początek po jednej listwie i przymierzcie ryzyk - fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 19.12.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Nie wiem co doradzić w sprawie listew, ale w przypadku szafki jestem za szarymi, szaro-drewnianymi lub drewnianymi w całości Kuchnia bardzo ładna! PS. Czym masz obudowany sufit przy oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka38537.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 23.12.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.12.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Lea :hug: http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2008/08/carteneige004aq9.gif Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość, a Nowy Rok marzenia, o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić,przyjaciół z którymi warto być,i nadziei bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt dla Ciebie Leo i Twoich bliskich życzy Ala z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.12.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://img197.imageshack.us/img197/2929/img9535n.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych, radosnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzeniażyczy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 25.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 kuchnia naprawde robi wrazenie bardzo mi sie podoba :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 02.01.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Spóźnione ale szczere życzenia Świąteczno - Noworoczne wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2013 !!!PozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.01.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Agusia Co u Ciebie? Już w domku? Ściskam noworocznie i życzę samych dobrych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.01.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2013, co u Ciebie słychać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 04.01.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Kochane dziękuję za życzenia swiąteczne i noworoczne mariomili,Oli,emirandzie,Anetce,Agusi,Ewci Przepraszam za wieki nieodzywania,ale zmarl mój ukochany tata:(.To spadło na Nas jak grom z jasnego nieba.Nie mialam siły na nic:( Jak zawsze kochalam świeta,tak teraz to były najgorsze Świeta jakie kiedykolwiek mialam gdyż bez mojego taty:cry:Nikomu tego nie życze. Powoli dochodze do siebie ...Dopiero dzis mam internet. Aniu sufit przy oknie mam na stelazu obudowany z karton gipsu.Łóżko przetestowane,bardzo wygodne.A płytki białe w łazience mają 30x60 gosia-goja dzieki ze kuchnia ci sie podoba Ewuś,emiranda mieszkamy od kilku dni,przeprowadzka w zwiazku ze smiecia taty przesunela się.Nic mi się nie sniło w pierwszą noc.Dopiero w drugi dzien uwierzyłam,że to jest Za pare dni napisze coś więcej... Wiem,wiem teraz będę musiała do każdej z Was zajrzec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Wyrazy wspólczucia Lea, bardzo mi przykro, ale fajnie, że sie przeprowadziliście, wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.01.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Lea , bardzo mi przykro. Trzymaj sie kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.01.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Przykro mi z powodu Twojego taty. Bardzo fajny domek!!! dawno mnie tutaj nie bylo, a tu tyle fajnych zmian. Kuchania super, jedynie co to ten kolor szyby/plytek na sccianie mi nie podchodzi - bialy bylby lepszy. ale pozatym to wyglada super. czekam na focie zmontowanej kuchni z blatem. co do szafek sypialnianych to dalabym cale szare, taki szary jak szafa. Jesli bedziecie miec komode drewniana to wtedy dalabym drewniane badz z opaska drewniana. Ale nawet komode.szafke i szafki bym brala w kolorze szafy. a schody - suuuuper!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Kochana bardzo współczuję:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Agusia Bardzo mi przykro. Wiem, że Ci trudno, bo zawsze trudno pogodzić się z odejściem bliskich . Ale dobre myśli pomogą Wam to przetrwać, bo nie odchodzi ten kogo bliscy noszą w sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts