lea1719506104 29.06.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 siemka Cio śłychować? A nic ciekawego.Ładna pogoda u nas.Kiedy wracasz do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 29.06.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Dziękujemy Ola.U za odwiedziny, za miłe słowa i życzonka.Tak to prawda będziemy mieli dzidziusia i jesteśmy bardzo szczęśliwi Pozdrowionka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Czeeeeść Lea, ja zwiedziona tytułem "przebudowa..." wpadłam patrzę, a tu nieeezła rozpierducha starego domku była i niezły projekcik nowego wyszedł na prawdę, pełen szacun;) i pełen podziw i hak w d...umę tego elektryka serdecznie pozdraweiam i życzę dalszych sukcesów na niełatwym polu walki o wlasną hawirrcię no i zdrówka dla mamuci i dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 02.07.2010 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Dzięki Niwa za miłe słowa i życzonka.A elektrykiem to juz się nie przejmujemy.Znajdziemy innego i lepszego http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu/page3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 06.07.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 witam się pochwały dla m, czekamy na dalsze prace buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 06.07.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Dzięki Niwa za miłe słowa i życzonka.A elektrykiem to juz się nie przejmujemy.Znajdziemy innego i lepszego http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu/page3 no i tego Wam życzę i podejście właściwe Masz Kochana;) !!!! i tak trzymaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka1985m 14.07.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Czesc, No i ja bede zagladac do waszego watku. Architekt zrobil niezla robote, domek jest nie do poznania i bardzo oryginalny. Gratuluje pomyslu oraz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 15.07.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Dziękujemy za pochwały izka1985m.Fakt architekt sprostał naszym oczekiwaniom i wykazał się niezwykła pomysłowościa.Przebudował domek nie do poznania.Pozdrawiamy i zapraszamy do Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 08.08.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Nooo dobrze wiedzieć, że nie tylko my tacy nawiedzeni, że rozpiździuchę poczyniliśmy, żeby z tego dom stworzyć Super Bedę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 10.08.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Oj, nie zazdroszczę remontu prowadzonego z ire. Sama probowalam i wiem, że nie jest latwo. Z drugiej strony po powrocie do PL, wiem ze remont na miejscu nie jest latwiejszy. Wczesniej utrudniala odleglość a teraz notoryczny brak kasy ;( az zaczynam tesknic za wyspą (4 lata wygodnie mi sie tam żyło ale na starosc czlowiek glupi i sentymentalny sie robi i tesknic zaczyna. I co robi? Wraca przed koncem remontu. Wielki błąd :) ) Powodzenia z remontem zycze i cierpliwosci do wykonawcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 10.08.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Zapomniałam dodac, ze macie SWIETNY projekt przebudowy. Brawo dla architekta Będę zaglądać i kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 10.08.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Zapomniałam dodac, ze macie SWIETNY projekt przebudowy. Brawo dla architekta Będę zaglądać i kibicowac Witamy żebyś wiedział ze masz racje ze nie jest łatwo budowac na odległośc domu tylko mi się udało tak ze poleciałem na 4 miesiące do Polski na budowę i bylem aż prawie do samego dachu chociaż tyle a później wszystko przez telefon ale powiedziałem sobie, że jak skończą dach to nie będziemy nic więcej robic na telefon bardzo dużo nerwów mnie i moją żonę kosztowało .Jak będziemy w Polsce na miejscu to dopiero zaczniemy pełną parą robic domek. Dziękujemy ze ci się podoba i pozdrawiamy Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez lea** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguszka1 16.08.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam serdecznie!Jestem pod wrażeniem jak z takiej małej starej chatki można wyczarować takie CUDO! GratulujęMam jednak pytanie w kwestii finansów. Razem z mężem tez chcemy się podjąć remontu starej chałupki, jednak bez przebudowy i konieczna jest zmiana stropu. Moje pytanie brzmi - jaki jest (w waszym przypadku) koszt wykonania całego zbrojenia+beton+robocizna. Nasz dom jest sporo mniejszy, ale chociaż pi razy oko będę wiedziała.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 16.08.2010 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam serdecznie! Jestem pod wrażeniem jak z takiej małej starej chatki można wyczarować takie CUDO! Gratuluję Mam jednak pytanie w kwestii finansów. Razem z mężem tez chcemy się podjąć remontu starej chałupki, jednak bez przebudowy i konieczna jest zmiana stropu. Moje pytanie brzmi - jaki jest (w waszym przypadku) koszt wykonania całego zbrojenia+beton+robocizna. Nasz dom jest sporo mniejszy, ale chociaż pi razy oko będę wiedziała. Pozdrawiam Dziękuje za miłe słowa zawsze trzeba doliczyc do remontu 30%więcej pieniędzy niz się przewiduje . Poszło na priva Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez lea** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguszka1 17.08.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dzięki!Bardzo się przydał ten krótki kosztorys, to pomoże mniej więcej określić, czy "bawić się" w remont starej chałupki, bo budżet naprawdę niewielki. W takiej sytuacji nawet przekonanie, że stary dom ma duszę itd. nie pomaga, jeśli dom miałby być dla mnie finansowym utrapieniem do końca życia. Tym bardziej, że coraz częściej słyszę głosy z forum, że gdyby wiedzieli jak jest ze starymi domami to nigdy by się w to nie wpakowali. Z jednej strony wiem, że za 150 tyś domu wykończonego nie postawię, ale...To takie dylematy moralne...Czekamy do poniedziałku na rzeczoznawcę i budowlańca, którzy pomogą nam podjęć ewentualną decyzję.Mam coraz więcej wątpliwości:(, że koszta nas zeżrą - wiadomo różne paskudztwa mogą czaić się w środku, których nikt nie przewidział.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 To i ja się dopisuję i podglądać będę z chęcią, tą bardzo fajną przebudowę a raczej budowę .pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.08.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ale masz fajna chatę, super projekt i kawał podwórka będzie dla syneczka Napisz mi jakie macie plany na nastepne miesiące. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 18.08.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ale masz fajna chatę, super projekt i kawał podwórka będzie dla syneczka Napisz mi jakie macie plany na nastepne miesiące. Pozdrawiam Dzięki ze projekt Ci się podoba.Tak to prawda będziemy mieli duuuuże podwórko i to nas bardzo cieszy. Kompletujemy powoli wyprawke dla dzidziusia.A w Pl to będziemy w przyszłym roku i napewno zrobimy swiatło. Pozdrowionka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 27.08.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja też jestem oczarowana Waszą przebudową. Nie sądziłam, że można tak oryginalnie przerobić stary dom! My właściwie wykończeniówkę mamy za sobą, więc życzę ogromnej cierpliwości i dystansu do majstrów, elektryków:), terminów, pogody, i wielu wielu innych...podczas Waszej budowy. Niektórych spraw (i osób) niestety się "nie przeskoczy", więc szkoda nerwów. No i gratuluję Maleństwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.09.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Czekam na nowe zdjęcia, choć wiem że na odległość trudno (pozdrów wyspę od emnie, bo zaczyna mi się tęsknic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts