maslak 19.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Sporą część forumowiczów stanowią pewnie informatycy lub osoby zajmujące się komputerami internetem itp.Z komputerami siobie jakoś radzę ale nadszedł czas by założyć stronę internetową i teraz pytanie u którego dostawcy ją wykupić: onet, interia, domeny.pl, serwery.pl, nazwa.pl itp. itd wszyscy z kosmicznymi promocjami cudami itp. dlatego też pytanie dla osób które z tym mają większą styczność - gdzie??? Założenia do strony internetowej - strona informacyjna o firmie + max 10 podstron, bez sklepu internetowego i w przyszłości raczej też nic takiego jak sklep nie będzie, Wykonanie strony to na razie daleka przyszłość, na razie chcę zarezerwować domenę - i nie wiem u kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 19.12.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 możesz np. tu:http://www.dns.pl/ Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.12.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 nie ma znaczenia gdzie kupisz domene, natomiast ma znaczenie hosting, czyli serwer na ktorym przechowywane sa plilki powiazane z domena. Osobiscie polecam Home.pl bardzo szybkie i stabilne serwery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 20.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 jak masz konto na facebooku to zostań fanem uti.pl - dostaniesz 20zł do wykorzystania a dzięki temu nawet 2 domeny gratis . Ja też właśnie korzystam z ich kreatora i robię bratu stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 20.12.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Dzięki za odpowiedzino wlasnie moze źle to napisałem - gdzie wykupić hositng - raczej o to mi choddziło chociaż widzę że na każdej stronie raczej to jest powiązane razem. Właśnie zabieram się za przeglądanie stron które wymieniłem oraz stron przez Was poleconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 22.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.easyisp.pl Ja mam tutaj od kilku lat i mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts