sigalos 20.12.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witam Szanownych Forumowiczów, mam w łazience kocioł gazowy z zamknietą komorą spalania (można więc go zabudować z dołu i z góry) i pytanie o tą zabudowę - jak to najlepiej zrobić żeby dobrze wyglądało, z przodu jest zdejmowana pokrywa, zabudowa musi umożliwić więc zdejmowanie tej pokrywy. Mieszkanie to stan developerski. Z jakimi rozwiązaniami się spotkaliście? Ja słyszałem o żaluzjach, szafce drewnianej robionej na zamówienie przez stolarza czy szafce z płyt pokrytej na silikon glazurą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 21.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Widuję u znajomych w łazience zabudowany taki piec. Mają wykonaną szafkę z drzwiczkami u góry i uchylną płytą na dole, gdzie jest zamontowany kosz na bieliznę. Wszystko było wykonane przez stolarza, który zrobił dwie szafki do łazienki i zabudowę pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts