AGULA78 20.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witam, szukam wszelkich informacji na temat projektu Joanna z MG projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGULA78 21.12.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 podnosze temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZACHARIASZANKA 29.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam, ciesze się że nie tylko mnie podoba sie ten domek. Dzwoniłam we wrześniu do pracownii i powiedziano mi że póki co, ten projekt kupiła 1 osoba. Chyba z Warszawy lub okolic.Oczywiście nie podadzą namiarów na włascicieli.Ja mieszkam na peryferiach Krakowa. Zastanawiam sie także nad Hornówkiem,(nawiązałam kontakt z osoba budujaca ten dom w Krakowie). Gdyby Pani znalazła namiary na budujących,prosze o kontakt. ada. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 30.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nam też się podoba, był w planach ale na działkę się nie zmieścił.Uważam, że ma fajnie rozplanowaną przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGULA78 04.01.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no wlasnie , jest sliczny tylko nie ma gdzie obejrzec na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryhoo 31.05.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 czy cos juz ruszylo w temacie i ktos buduje? ja bardzo powaznie mysle zeby nie powiedziec ze sie zdecydowalem dzialka mi styka 1200m, ciekaw jestem czy ktos kupil ten projekt. jakies minusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka.s 07.06.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ja też bardzo chętnie zobaczyłabym ten projekt,.Jestem z okolic Warszawy i zastanawiam się między Joanną, a Jesionem z tym,ze najpierw chciałabym zobaczyć oba w realu i porównać różnice w kosztach i dopiero zdecydować.Jakby ktoś coś znalazł proszę o info na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGULA78 05.07.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 (edytowane) My budujemy!! pytajcie może coś podpowiem.Maryhoo ,mysle ze 1200m to troszkę za mało miejsca będzie. Edytowane 6 Lipca 2010 przez AGULA78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryhoo 22.07.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 projekt już mam. wiec po ptakach ale tak naprawde to planujemy dosunąc bok od strony garażu max do płota żeby stworzyc miejsce na spory ogrod od strony tarasu i zacienienia. dzialke mam taka kiszkowata podluzna wiec idealnie sie wpasowal. planuje w przyszlym roku start ALE mam do ciecie AGULA78 juz pytanie jako do jedynej osoby co rowniez kupila projekt. co uwazasz na temat scianki zewnetrznej w salonie przy miejscu wypoczynkowym (ta wysunieta poza obreb budynku, przeszklona) ona na rzucie w projekcie jest cienka zbudowana z kartongipsu i styropian do tego. bez cegły!!! tak moim zdaniem wynika to z rys- przekroju. nie wiem co autor mial na mysli ogrod zimowy na przyszłośc?!! dla mnie to mostek termiczny jak cholera przy porownaniu z reszta scian, a poza tym jak taki dom z taka sciana ubezpieczyc jak ja mozesz przebic barkiem. wydaje mi sie to niedorzeczne nie wiem co o tym myslisz? napisalem w tej sprawie maila do mgprojekt i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGULA78 24.07.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Zgadza sie z ta sciana, zrobiliśmy ją z silki 12. Okna w tej ścianie zostawiliśmy tylko boczne. Jak zrobilibysmy narożne tak jak było w projekcie to nie da rady zamontować rolet zewnętrznych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryhoo 25.07.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 jak daleko jesteś w budowie? jakies trudnosci co do realizacji projektu? moze mialabys ochote podzielic sie zdjeciami z realizacji tego co mnie czeka na wiosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGULA78 03.08.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam, stawiamy teraz wieźbę wiec już coś widać nie mam kłopotu realizacja projektu,mam dobrego murarza wiec samo się buduje:) zdjęcia jakieś mogę podesłać tylko co chcesz zobaczyć? Problem jest z oknami w salonie,projektant sobie narysował bez wiedzy technologicznej co można wyprodukować ,chodzi przede wszystkim o wysokość okien tarasowych i odrzuciłam schody lane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryhoo 23.08.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam po przerwie. Co do zdjęć to bym bardzo prosił jakie masz jakbys mogla podeslac- środek, salon i takie tam interesuje mnie wszystko . jak masz widok tych okiem tarasowych to tez.- zaintrygowalo mnie to aczkolwiek jeszcze nie wgryzalem sie w szczegoly. Moj adres to [email protected], albo [email protected]. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmoni 28.08.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam, jestem bardzo zainteresowana tym projektem tylko jestem ciekawa jak wygląda w realu. Jakby ktoś miał jakieś zdjęcia to proszę o pokazanie. Dziękuje z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGULA78 04.09.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Witam.nie bardzo wiem jak sie zamieszcza tutaj zdjecia ,byście mogli ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmoni 06.09.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Proponuję wrzucić tutaj http://ifotos.pl/ Szybko i łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZACHARIASZANKA 15.09.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 (edytowane) Nareszcie pojawi się grupa ,,od Joanny'' co było moim marzeniem .PaniAgulo a może założy Pani kronike budowy? Przepiękne są na stronie budujących Hornówek . No i gdzie Pani buduje.ada Edytowane 15 Września 2010 przez ZACHARIASZANKA bład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGULA78 27.09.2010 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam,Kronike ? nie bardzo jestem w temacie jakby to mialo wygladac.Nasza Joanna powstaje w okolicy Wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freddie 04.05.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 My ciągniemy ściany . Projekt został trochę przerobiony. Poszerzyliśmy garaż o 1,5 mi wydłużyliśmy do przodu o 1m , w salonie zrobiliśmy drugie okno tarasowe w tej wysuniętej części a taras w elkę, przysunęliśmy komin bo robimy kominek trójstronny aby było go widać zarówno wchodząc do domu ,z kuchni i oczywiście w salonie, usunęliśmy okna w spiżarce ,w kotłowni i w łazienkach na dole. Z łazienki zaraz przy wejściu robimy garderobę. okna tarasowe musieliśmy obniżyć do 250 bo jak wiadomo poniosło projektanta wiec aby linia okien i tarasowych była jedna trzeba było również obniżyć te w kuchni.Budujemy z ceramiki 24. Na parterze obniżyliśmy jednego pustaka a dodaliśmy jeden na kolankowej. Dlatego na górze będziemy mieli więcej powierzchni.uważamy z żona ,że nie ma lepszego projektu z takim praktycznym rozkładem a 2 miesiące szukaliśmy. ogólnie wszystkim jak pokazujemy projekt to są zachwyceni. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaKuba 04.07.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 A możę jakieś fotki wstawicie? Jak tak patrze na rzuty projektu to ciekawe ma rozmieszczenie pokoi, maksymalne wykorzystanie ppowierzchni i fajnie ze jest pokoj sportowy nie trzeba podpiwniczac domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts