romi_25 21.12.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam Jakiś już czas temu hydraulik wykonał instalację c.o. Chciałem dokupić głowice termostatyczne i założyć przy grzejnikach. Miły pan w sklepie poinformował mnie że do tych zaworów które mam żadna głowica nie podejdzie - trzeba wymienić zawory. Nie znam się na tym; oznaczenie na zaworze Valvex f15ks. Czy to prawda że trzeba wymienić cały zawór czy robią mnie w konia? Jeśli trzeba wymienić to proszę napisać dlaczego - lubie wiedzieć co i jak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 21.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 patrząc na fotkę w necie to wygląda na to że masz najzwyklejsze zawory grzejnikowe chyba takie coś http://www.skleparmatura.pl/asortyment/valvex/zawor-grzejnikowy-prosty-ks-f15-niklowany/221 to nie jest zawór termostatyczny do której można dołożyć głowicę regulującą (czy jak się nazywa to pokrętło...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 21.12.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Trzeba wymienić cały zawór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts