hojnorek 22.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 czy ktoś, kto spodziewa się dostawy wełny w najbliższych dniach może potwierdzić że dostawa odbędzie się w terminie? wełna elewacyjna przyszła w terminie. wełna na poddasza miała przyjść jutro. dziś dowiedziałem się, że przyjdzie 12 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 22.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Skupiłbym się raczej na systemie pracy sprzedawcy, a nie fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 22.12.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 co masz na myśli? bo dzowniłem do fabryki i podali ten właśnie termin dostawy... pytanie jak na nich wpłynąć żeby był krótszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 22.12.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 co masz na myśli? bo dzowniłem do fabryki i podali ten właśnie termin dostawy... pytanie jak na nich wpłynąć żeby był krótszy... A zamawiałeś w fabryce czy u sprzedawcy? Jeśli sprzedawca tak zamówił to i fabryka to tylko potwierdziła. Widocznie mają postój między świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 22.12.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 nie wiem jak sprzedawca zamówił... sprzedawca i fabryka podają ten sam powód opóźnienia. chciałbym go jednak zweryfikować, bo jak dla mnie jest absurdalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 22.12.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 nie wiem jak sprzedawca zamówił... sprzedawca i fabryka podają ten sam powód opóźnienia. chciałbym go jednak zweryfikować, bo jak dla mnie jest absurdalny Ale jaki powód opóźnienia podają? Naprawdę trzeba każde słowo siłą wyciągać? Odpowiadając na jedno z pytań: nie masz najmniejszych szans wpłynąć na fabrykę, aby zmienili plany produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 22.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 też zamówiłem(przez sprzedawcę) w sumie 5 palet ma przyjść 23.12jak na razie nic mi nie wiadomo o opóźnieniachzamówiłem 14.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 22.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Jak Ci sie spieszy to po prostu kup welne w innym skladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek187 22.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Zamawiałem 4 grudnia, dostawa była 10 grudnia. Coś przebąkiwali, ze później mają przerwę świąteczno - noworoczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 22.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 My zamawialiśmy na początku grudnia i dostawa była po ok 10 dniach, ale to było +/- zgodnie z planem. Ostatecznie dostawa się przesuneła jeszcze o jeden dzień, ale generalnie w miare terminowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 23.12.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Sprzedawca jest tylko posrednikiem. Ja jestem z Bydgoszczy, a welne Rockwoola kupowalem w Mielcu - lokalne hurtownie mialy za duze narzuty za posrednictwo, tzn. za wypelnienie formularza z podaniem mojego adresu jako docelowego dostawy.Podanie nr konta na jaki mialem wplacic kase bylo ostatnim kontaktem z ta hurtownia, dalej kontaktowali sie ze mna z "fabryki" i kierowca.Wplacalem w poniedzialek, a w czwartek o 7 rano tego samego tygodnia mialem welne na budowie. Jak dla mnie express. To bylo rok temu, tez w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 29.12.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 też zamówiłem(przez sprzedawcę) w sumie 5 palet ma przyjść 23.12 jak na razie nic mi nie wiadomo o opóźnieniach zamówiłem 14.12 dotarła?? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts