Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hmmmmmmmmmm, no na zmianę liceum było by zbyt późno w wieku 20 lat. ale napewno nie poszłabym na studia ekonomiczne - strata czasu i energii.

Zaczęłabym trochę wcześniej starać się o dziecko, i pojechałabym na to cholerne stypendium....

Chyba niewiele , ale jednak coś :roll:

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w wieku 20 lat to ja już niewiele...

ale 4lata wcześniej - zamiast bimbać na wszystko w liceum uczyłabym się. I moze skończyłabym dzięki temu inne studia. Np. zostałabym prawnikiem.

A i na studiach więcej bym podróżowała...

Szybciej skończyłabym studia i miała już za sobą doktorat.

A jeśli chodzi o inne tzw. błędy życiowe to częściowo żałuję (nie wszystko da się naprawić) ale częściowo się cieszę - dały mi duuuuużo zyciowego doświadczenia ;-)

zmienil bym na pewno jedno ; wszystkie panienki ktore na mnie lecialy bym " zaliczyl". byla by ilosc, a nie jakosc. tak sie dziwnie skladalo ze zawsze bylem zwolenikiem jakosci , a nie ilosci ( to byly czasy, Mielno i dziewczyny ktore po raz pierwszy spedzaly wakacje lub urlop bez rodzicow. )

Ja też bym się więcej puszczała :) Nie wiem po co dałam sobie wcisnąć, że nie wolno i nie przystoi. I może jeszcze parę głupich rzeczy bym zrobiła.

Mieszkania żałuję strasznie, że nie kupiłam zaraz po studiach na wielkie kredyty, ale to strefa materialna, więc nie ma sprawy.

A męża za nic bym nie zamieniła, bo mi się dobry chłop trafił - no i dobrze, że dopiero pod koniec studiów ten ostateczny.

Kurcze wszystko, oprócz studiów-tylko inna specjalizacja.

Ale-zamiast wydawać premię z książeczki gwarancyjnej na remont mieszkania rodziców z którymi wtedy mieszkałam kupiłabym tanią wówczas ziemię.

I dawno już miałabym własny dom i oddany kredyt przez Państwo-duża ulga budowlana. A może nawet nie musiałabym brać kredytu. Uniknęłabym z chęcią kilku złych decyzji. gdybym tylko wiedziała. W chwili obecnej ponoszę konsekwencje tych złych decyzji.

Ja też bym się więcej puszczała :) Nie wiem po co dałam sobie wcisnąć, że nie wolno i nie przystoi. I może jeszcze parę głupich rzeczy bym zrobiła.

Mieszkania żałuję strasznie, że nie kupiłam zaraz po studiach na wielkie kredyty, ale to strefa materialna, więc nie ma sprawy.

A męża za nic bym nie zamieniła, bo mi się dobry chłop trafił - no i dobrze, że dopiero pod koniec studiów ten ostateczny.

Kurna, też bym się puszczał, ale męża bym nie chciał. Nawet jakby się trafił dobry.

Kurna, też bym się puszczał, ale męża bym nie chciał. Nawet jakby się trafił dobry.

Nie wiesz co tracisz, dobry mąż to skarb, polecam :D :lol: :lol: :lol:

popełniłem 3 błędy życiowe.

Starałbym się ich nie popełnić.

(błędy nie były aż tak straszne,ale troszkę zmieniły życie). :wink:

no dobra,pierwszy błąd: miałem być muzykiem....

gdybym wtedy nie odrzuciła zalotów takiego - jednego Krzyśka byłabym teraz żoną z pierwszej 50-tki najbogatszych Polaków :wink: ale nie żałuję ,bo on jest teraz gruby i nie potrafi tańczyć :lol:

a tak na poważnie .....nic a nic nie zmieniłabym mając taki wybór, bo wszystko ma w życiu swój sens i cel ........ 8) chociaż zmieniłaby jedno ....nauczyłabym sie angielskiego i teraz nie siedziałabym wiecznie nad podrecznikami i wkuwała słowka :oops:

ja bym spirdzielił z tego kraju.!!!!!!!!!!!!

ja spierdzelilam majac 19 lat plusy sa oczywiście, buduje domek. ale za wlasnym krajem ( za polskim jedzeniem, jezykiem, rodziną) zawsze sie teskni. wiec wracam :) tylko skoncze budowę :)

a co bym zmieniła?? hm..... nic mam ciagle jeszcze 22 lata :)

Nic bym nie zmieniała. Absolutnie nic. Wszystko co się wydarzyło, wszystkie moje wybory doprowadziły mnie do punktu w którym jestem teraz. A teraz mam właśnie takie życie, jakie chciałam mieć. Warto było skończyć właśnie takie a nie inne studia, wbrew pozorom warto było zrobić doktorat, warto było poczekać na męża, którego mam i na przyjaźń, która mi się trafiła, jak ślepiej kurze ziarno. Może gdybym wybrała inaczej, to byłoby mi jeszcze lepiej, ale tego nie wiem. Z pewnością byłabym innym człowiekem, gdyż to w czym bierzemy udział kształtuje nas. Opcje save i load pozostawiam jednak domenie gier komputerowych.