malka 24.12.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 hmmmmmmmmmm, no na zmianę liceum było by zbyt późno w wieku 20 lat. ale napewno nie poszłabym na studia ekonomiczne - strata czasu i energii. Zaczęłabym trochę wcześniej starać się o dziecko, i pojechałabym na to cholerne stypendium.... Chyba niewiele , ale jednak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 w wieku 20 lat to ja już niewiele...ale 4lata wcześniej - zamiast bimbać na wszystko w liceum uczyłabym się. I moze skończyłabym dzięki temu inne studia. Np. zostałabym prawnikiem.A i na studiach więcej bym podróżowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 24.12.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Szybciej skończyłabym studia i miała już za sobą doktorat. A jeśli chodzi o inne tzw. błędy życiowe to częściowo żałuję (nie wszystko da się naprawić) ale częściowo się cieszę - dały mi duuuuużo zyciowego doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 24.12.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 zmienil bym na pewno jedno ; wszystkie panienki ktore na mnie lecialy bym " zaliczyl". byla by ilosc, a nie jakosc. tak sie dziwnie skladalo ze zawsze bylem zwolenikiem jakosci , a nie ilosci ( to byly czasy, Mielno i dziewczyny ktore po raz pierwszy spedzaly wakacje lub urlop bez rodzicow. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 24.12.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Ja też bym się więcej puszczała Nie wiem po co dałam sobie wcisnąć, że nie wolno i nie przystoi. I może jeszcze parę głupich rzeczy bym zrobiła. Mieszkania żałuję strasznie, że nie kupiłam zaraz po studiach na wielkie kredyty, ale to strefa materialna, więc nie ma sprawy. A męża za nic bym nie zamieniła, bo mi się dobry chłop trafił - no i dobrze, że dopiero pod koniec studiów ten ostateczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.12.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Kurcze wszystko, oprócz studiów-tylko inna specjalizacja.Ale-zamiast wydawać premię z książeczki gwarancyjnej na remont mieszkania rodziców z którymi wtedy mieszkałam kupiłabym tanią wówczas ziemię.I dawno już miałabym własny dom i oddany kredyt przez Państwo-duża ulga budowlana. A może nawet nie musiałabym brać kredytu. Uniknęłabym z chęcią kilku złych decyzji. gdybym tylko wiedziała. W chwili obecnej ponoszę konsekwencje tych złych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 O Nefer zazdrościć tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Ja też bym się więcej puszczała Nie wiem po co dałam sobie wcisnąć, że nie wolno i nie przystoi. I może jeszcze parę głupich rzeczy bym zrobiła. Mieszkania żałuję strasznie, że nie kupiłam zaraz po studiach na wielkie kredyty, ale to strefa materialna, więc nie ma sprawy. A męża za nic bym nie zamieniła, bo mi się dobry chłop trafił - no i dobrze, że dopiero pod koniec studiów ten ostateczny. Kurna, też bym się puszczał, ale męża bym nie chciał. Nawet jakby się trafił dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Ja też bym się więcej puszczała Nie wiem po co dałam sobie wcisnąć, że nie wolno i nie przystoi. I może jeszcze parę głupich rzeczy bym zrobiła. Mieszkania żałuję strasznie, że nie kupiłam zaraz po studiach na wielkie kredyty, ale to strefa materialna, więc nie ma sprawy. A męża za nic bym nie zamieniła, bo mi się dobry chłop trafił - no i dobrze, że dopiero pod koniec studiów ten ostateczny. Kurna, też bym się puszczał, ale męża bym nie chciał. Nawet jakby się trafił dobry. Nie wiesz co tracisz, dobry mąż to skarb, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 28.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja bym zmieniła kierunek studiów, po za tym to raczej nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 popełniłem 3 błędy życiowe. Starałbym się ich nie popełnić. (błędy nie były aż tak straszne,ale troszkę zmieniły życie). no dobra,pierwszy błąd: miałem być muzykiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja bym spirdzielił z tego kraju.!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 gdybym wtedy nie odrzuciła zalotów takiego - jednego Krzyśka byłabym teraz żoną z pierwszej 50-tki najbogatszych Polaków ale nie żałuję ,bo on jest teraz gruby i nie potrafi tańczyć a tak na poważnie .....nic a nic nie zmieniłabym mając taki wybór, bo wszystko ma w życiu swój sens i cel ........ chociaż zmieniłaby jedno ....nauczyłabym sie angielskiego i teraz nie siedziałabym wiecznie nad podrecznikami i wkuwała słowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 28.12.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ja bym spirdzielił z tego kraju.!!!!!!!!!!!! ja spierdzelilam majac 19 lat plusy sa oczywiście, buduje domek. ale za wlasnym krajem ( za polskim jedzeniem, jezykiem, rodziną) zawsze sie teskni. wiec wracam tylko skoncze budowę a co bym zmieniła?? hm..... nic mam ciagle jeszcze 22 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 28.12.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 nie słuchałabym rodziców Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 29.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Biadolicie. A gdzie wiara w "sto lat"??? Optymizmu życzę w nadchodzącym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 29.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nigdy nie mieszkałabym u Teściowej, ani jednego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 30.12.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nigdy nie mieszkałabym u Teściowej, ani jednego dnia!!! Wszystko zależy od człowieka, ale ja też wolę mieszkać osobno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sziva 30.12.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nic bym nie zmieniała. Absolutnie nic. Wszystko co się wydarzyło, wszystkie moje wybory doprowadziły mnie do punktu w którym jestem teraz. A teraz mam właśnie takie życie, jakie chciałam mieć. Warto było skończyć właśnie takie a nie inne studia, wbrew pozorom warto było zrobić doktorat, warto było poczekać na męża, którego mam i na przyjaźń, która mi się trafiła, jak ślepiej kurze ziarno. Może gdybym wybrała inaczej, to byłoby mi jeszcze lepiej, ale tego nie wiem. Z pewnością byłabym innym człowiekem, gdyż to w czym bierzemy udział kształtuje nas. Opcje save i load pozostawiam jednak domenie gier komputerowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts