Gość 26.12.2004 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 No to ja sie tez dolaczam do prosby Bereniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekSz 26.12.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Odpowiadam za Mimi bo znam podobny adres... http://www.deck-dry.com/ Tym niemniej proponuję zapoznac się z proponowanym rozwiązaniem i nieco je adaptując wykonać to samodzielnie (przez znajomego stolarza) jesli chcecie to taniej... Jedno jest pewne - nie warto osczędzać na jakości drewna, szczególnietego na legary bo jesli połozone zostana na betonowej posadzce to będa miały ciagły kontakt z wilgocia. Bardzo wazne jest zapewnienie możliwości przewiewu POD deskami i legarami bo to pozwoli na szybkie osuszanie drewna z obu stron co w konsekwencji znakomicie przedłuzy zywotność konstrukcji. Kładąc legary na betonie pamietac nalezy o spadku posadzki betonowej. Warto tez rozważyc zastosowanie przekładek plastikowych separujących legary od betonu (np1cm wysokości) co zabezpiecza drewno przed ciąglym kontaktem z wilgocia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 27.12.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Czy ktoś z Rzeczoznawców mógłby skomentować rozwiązanie przedstawione na tej stronce? http://www.deck-dry.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.12.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Wojtek dzieki za adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekSz 27.12.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Moniśjesli moge zawszę chetnie pomogę, sam będe korzystał z podobnego rozwiązania choć raczej w wersji samodzielnej bo spodziewam się uzyskac w ten sposób wyższą efektywnośćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 03.02.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Skontaktowałam się z firmą Deck- Dry. Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne. Państwo udzielili mi przez telefon bardzo wyczerpujących informacji, m.in. nt. przygotowania podłoża, rodzajów drewna, i w ogóle byli bardzo mili i konkretni. Jeszcze tego samego dnia dostałam mailem różne materiały, a kilka dni później pocztą konwencjonalną resztę, w tym także dwie próbki- bangkirai i massuranduba. Firma wywarła na mnie profesjonalne wrażenie. Czy ktoś z Was z nimi już współpracował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 05.02.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.02.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Co za noga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 05.02.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Też marzyłam o takim z płaskich surowych kamieni. Do czasu kiedy byłam u znajomych na mini - weselu i wszyscy bawoliśmy sie na tarasie. Do tańca latem nie ma jak zwykły gres. A mam nadzieję trochę imprezować, bo czterdziestka już za kilka lat i nie ma na co czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 05.02.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Vardzo co to a kamien??? I gdzie go kupiles?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 05.02.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 06.02.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 vardo - bardzo ładny ten kamień, ile kosztuje ? Układa się na zaprawę cementową ? Czy ścieżki też będziesz z tego robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 06.02.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 vardo napisał: D`arek napisał: vardo - bardzo ładny ten kamień, ile kosztuje ? Układa się na zaprawę cementową ? Czy ścieżki też będziesz z tego robił ? Numer telefonu do kamieniarza wysle na twoja skrzynke.Cenna jest naprawde bardzo dobra. Mozna ukladac na zaprawe sucha lub bezposrednio na zageszczony piach. Jesli chodzi o sciezki to tez bede stosowal ten kamien.Obecnie mam wykonczone elementy elewacji okladzina z tego kamienia i wyglada to super. Vardzo dzieki za info i czy mi rowniez moglbys przeslac numer telefonu i ceny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 07.02.2005 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam ja bym tez sie pisał na namiary i cennik takich płyt ile gdzieś jedna waży taka jak np na fotce super sprawa na chodnik Taras zamieżam mić obłożony polbrukiem bo płytki odpadają nie lubie jak pekają po jakimś czasie Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Vardo też proszę o namiary- choruję na takie ścieżki a i taras ( u mnie przedłużenie tarasu) chciałabym takimi płytami obłożyć.Z góry dzięki za namiary i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.02.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Ja też poproszę ...ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaeR 07.02.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Bardzo skromnie i cichutko mogłabym też poprosić o namiary? pliiiiisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.02.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Ja też się dołączam do prośby o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts