angela_ap 23.12.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Pomocy, właśnie mam powódź w mieszkaniu przecieka dach, nawiało śniegu który teraz zaczął się rozpuszczać, mam zalany sufit, woda leje się po ścianach, mieszkanie jest na poddaszu więc cała izolacja (wełna) to jedno wielkie bajoro.Jest 23 grudnia, właściwie to już mamy święta - co robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 23.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Pomocy, właśnie mam powódź w mieszkaniu przecieka dach, nawiało śniegu który teraz zaczął się rozpuszczać, mam zalany sufit, woda leje się po ścianach, mieszkanie jest na poddaszu więc cała izolacja (wełna) to jedno wielkie bajoro. Jest 23 grudnia, właściwie to już mamy święta - co robić??? swietowac zawiadomic administracje, wezwac dekarzy - niech swieta spedza z wami wszak zawsze nakrywa sie o jedna zastawe wiecej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 23.12.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Pomocy, właśnie mam powódź w mieszkaniu przecieka dach, nawiało śniegu który teraz zaczął się rozpuszczać, mam zalany sufit, woda leje się po ścianach, mieszkanie jest na poddaszu więc cała izolacja (wełna) to jedno wielkie bajoro. Jest 23 grudnia, właściwie to już mamy święta - co robić??? Trzeba szybko poprawić dach, współczuję Spółdzielnię obciążyć za zniszczenia dokonane przez przeciekający dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 23.12.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 1.zawiadomić administracje i czekać aż się łaskawie jasnie panowie ruszą. Co do odszkodowania to pooootrwa troche 2. kupić pape, lepik i jazda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 23.12.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 deweloper powiadomiony, moga zaczac dzialac po 4 stycznia - do tego czasu to albo mi wszystko runie, albo zgnije, znalazłam pogotowie dekarskie, mam nadzieje ze dzisiaj przyjada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 23.12.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Od pogotowia dekarskiego KONIECZNIE weż fakture na wykonaną usługe...I następnie na podstawie tej faktury rozliczasz się ze spółdzilelnią Do tego zacznij odgrzebywać rachunki i faktury za zniszczone rzeczy...[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts