AGA NR 1 23.12.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Pytanie jak w temacie... Mam cegłę tzw. ręcznie formowaną z firmy "CRH KLINKIER". Chciałam ją wykorzystać do dekoracji wewnątrz domu. Jednak kolor niezupełnie mi odpowiada - jest za ciemna... W efekcie przytłacza pomieszczenie. Czy można ją pomalować na jakiś inny kolor ? A jeśli tak, to JAK to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 23.12.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_1HHBWDmjQpU/SzIQqkt_0MI/AAAAAAAAI88/TcIRbGHOo4c/_MG_3837.JPG widzisz dotykasz i myslisz, ze to cegly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 23.12.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A to nie cegły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts