JoShi 30.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 I co będa plombowali gniazda do podłączania urządzeń diagnostycznych Hi hi hi. Myślisz mechanicznie, a tu trzeba elektronicznie Naprawdę, nie wszystko co jest elektroniczne jest programowalne. Naprawdę? Nie da się zmienić softu w radiomagnetofonie typu "Kasprzak",albo telewizorze "Rubin". Tylko, że to nie te tysiąclecie Takie ograniczenia mocy silników już są wykorzystywane w seryjnych samochodach. Z taśmy schodza identyczne silniki, które następnie są montowane w samochodach nako np 85, 100 i 120 KM. Ich moc jest ograniczana jedynie elektronicznie. Kupuje się tańszy samochód z silnikiem o nominale 85 KM jedzie do warsztatu i robi elektroniczny tuning (chiptuning) poprzez podmianę softu. Oczywiście o gwarancji już mowy nie ma, ale za to jaka oszczędność. Trochę OT, ale to tak w kwestii realiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 30.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A co ma z tym tysiąclecie wspólnego. Wciąż kształci się elektroników w zakresie układów analogowych. Tu nie chodzi o elektroniczne ograniczenie mocy, tak jak w podanym przykładzie, tylko o chwilowe odcięcie mocy gdy pojazd przekroczy dopuszczoną (w pojeździe, a nie na odcinku drogi) prędkość. A co do realności, to wypowiedziałem się na ten temat jakieś 22 godziny temu No. ale w skali zysków i strat popularności politycznej byłby to strzał w kolano. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Zamiast głupot proponuję RW. Oto opis, co się tam dzieje: Wpadł TeeMKa jak bies srogi Ponarzekał znów na drogi iw-malinka odpór dała bo się w mieście zakochała alibabka, jak już znacie wyciągnęła stare gacie, wprawdzie w majtach mało było lecz się zaraz zapełniło bo kape jak agent znany do podrywów stosowany Miał pod ręką takie cuda... (dalszy opis też się uda) Potem stuk-puk gdzieś tam spadał Do karolki coś tam gadał... Cieszka przyszła zasapana... przerwa była aż do rana. Chociaż... Zygul dla porządku jęknął, żeby tak przy piątku... ale piątku wszak nie było i tak to sie zakończyło. A od rana (och, marzenie) bombą wzięli se budzenie od satinkii poszły śmichy że gościuwa nie ma kichy! laska kpiny se robiła jakby glizdę zobaczyła... lecz porzuci swe nadzieje... wszystko u niej też sflaczeje! Wtem Ya wpadła zagniewana: ja was szukam już od rana... i znalazłam was na dole... com widziała? - ja pier...ole! Sto wabików, blond facetki podchodzące do orgietki... co niczego się nie boją nawet "piątki" też im stoją! Ale w sumie wyszło na to że potrzebny jest wibrator no a napęd (mówię z głowy) tylko ciepły i jądrowy!! howgh!! 30.12.2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.08.2015 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Dzięki ci, Panie, za prezydenta... http://img.wiocha.pl/images/2/4/243eac8aff9d559752dc4e888be7ebd8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 09.08.2015 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Dzięki ci, Panie, za prezydenta... http://img.wiocha.pl/images/2/4/243eac8aff9d559752dc4e888be7ebd8.jpg Czysta perwersja. Babka jak nic miała w głowie inną część ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.08.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Prezio dziwnie zaskoczony...Czas przywyknąć. Wkrótce, zbawcę narodu częściej będzie to spotykać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.08.2015 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Jego dynastia mocno tkwi /:2 W siodle, które dźwigamy my /:2 Nie poradzisz nic, bracie mój, gdy na tronie siedzi chuj Buntu nie boi się władca ten, /:2 Co by z powiek spędzał mu sen /:2 Nie poradzisz... Ja, ty, ona, my, wy, oni, on /:2 Wszyscy liżemy mu doopę wciąż /:2 Nie poradzisz... Długo panował nam perski szach /:2 Chomeini też runął - trach! /:2 Lecz nie poradzisz... A może się zdarzyć, że jordański król /:2 Też będzie musiał przeżyć ten ból /:2 Lecz nie poradzisz... W dalekiej Etiopii zdarzył się fakt, /:2 Że Negus, król królów, też z tronu spadł /:2 Lecz nie poradzisz... A i w Hiszpanii każdy to wie /:2 Że stary Franco nie ostał się /:2 Lecz nie poradzisz... Pewnego dnia obudzi nas huk /:2 Brytyjska korona poleci na bruk /:2 Lecz nie poradzisz... A czy mieszkańcy Tokio i Kioto /:2 Nie rzekli „koniec!” do Hirohito? /:2 Lecz nie poradzisz... Więc nie rwij włosów i nie załamuj rąk /:2 Pomęczysz się jeszcze nie jeden rok /:2 Bo nie poradzisz nic, bracie mój, gdy za chujem idzie chuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.08.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 http://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL/201508/1439054500_by_Lilith_Madness.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts