Konto usunięte na żądanie 26.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 jeszcze do wieczora świeciłem oczyma jak latarka hehe dobry tekst- az sprzedam to swojemu elektrykowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 26.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 ...no to skąd wiesz ze nikt po Tobie nie poprawiał? ....że np. kable od kinkietu nie "pruły się" z tynku prawie do sufitu? że tam gdzie najpotrzebniejsze gniazdka to puszki pojedyncze ...że włącznik światła wyszedł za drzwiami ...bo mam nadzieję że na gniazda nie dajesz 1.5mm2 1. Po pierwsze, Ty se nie ryzykuj, bo się obrażę! (te 1,5 mm) 2. Po drugie primo, nikt po mnie nie poprawia, bo jestem zawsze w kontakcie z wykończeniowcami jak i z inwestorem. Bo nie wiem czy wiesz, że to elektryk na budowę powinien wejść pierwszy i ostatni z niej zejść. A wchodzi pierwszy bo: a) trzeba zasilić plac budowy; b) dopilnować wykonania uziomu fundamentowego a ostatni, bo protokół pomiarowy to się robi po wszystkich kafelkarzach, żeby inwestor mógł się zameldować. ...może jesteś w tych 0.01% elektryków z którymi nie ma problemu? ...o protokołach pomiarowych i odbiorczych już nie będę wspominał... zresztą inwestorzy którzy się już wybudowali coś na ten temat mogą powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts