Bomsa 26.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 ile kosztuje położenie 1m rurociągu wody 63 pe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAKO1 28.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 TO WSZYSTKO ZALEZY OD ILOŚCI METRÓW , OD TERENU W JAKIM SIE WYKONUJE PRZYŁĄCZE.NP. METR FI 63 TO KWOTA 50 ZŁ ZA METR + DO TEGO KOSZT WĘZŁA WODOMIERZOWEGO I WĘZŁA ZASÓW. ALE ISTNIEJE MOZLIWOŚĆ ZAWSZE NEGOCJACJI CENY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasznowydom 29.12.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja zapłaciłem jakieś 3900 za podłączenie wody z wodociągu do budynku - frontowa ściana jest ok. 8m od granicy działki, a wodociąg przechodzi tuż obok tej granicy. Wzięli więc drożej niż za zboże Ale trudno - spieszyło mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts