lisek2009 26.12.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 panowie mam zapytanie czy musze odtłuscic dach bezyną apstrakcyjną przed malowaniem czy to raczej niekoniecznebęde malowal farbą poliwinelową dobra farba ze sniezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 A ile blacha lezy? PS. Z tą abstrakcją to przesadziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisek2009 26.12.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 a odczego tak zapytam ile blacha lezy juz okolo 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisek2009 26.12.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 a odczego tak zapytam ile blacha lezy juz okolo 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 a odczego tak zapytam ile blacha lezy juz okolo 10 lat jak tyle leży, to ją deszcz i śnieg odtłuściły dostatecznie. Myślę oczywiście, że to zwykły ocynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisek2009 26.12.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 a co powiecie na ta farbe ze sniezki na dachy dobra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisek2009 26.12.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 jezeli chcialby jakąs firme co maluje dach to duzo biorąza malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 26.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Tylko nie mów ze chcesz teraz w zimie dach malować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.12.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Tylko nie mów ze chcesz teraz w zimie dach malować ? a co, dzień za krótki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
out 26.12.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 a co, dzień za krótki??? nie karnawał się zbliża i mało czasu ale jednak jak byś sie zdecydował teraz malować to nie zapomnij odśnieżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisek2009 26.12.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 kuzwa niechce teraz malowac jestescie troszke niepowazni pytam teraz bo mam czas sa swięta to przynjmniej dzis moge zapytac o takie zeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 26.12.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 a co, dzień za krótki??? nie karnawał się zbliża i mało czasu ale jednak jak byś sie zdecydował teraz malować to nie zapomnij odśnieżyć Ale na opakowaniu tej śnieżki nie napisali że trzeba odśnieżyć przed malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.12.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 kuzwa niechce teraz malowac jestescie troszke niepowazni pytam teraz bo mam czas sa swięta to przynjmniej dzis moge zapytac o takie zeczy a tak z okazji świąt nie chciałbyś się uśmiechnąć? PS, jakbys dziś zaczynał malować, to se żagiel weź na dach. posurfujesz, aż miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek63 26.12.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Wielu z kolegów dzisiaj żartuje a ja ............... pomogę Ci.Z autopsji polecam farba MAKORTIX, a oczyszczenie woda amoniakalna z Tikurilli.U nie trzyma już z 6 lat, nie łuszczy się, trzyma kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek.B 26.12.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Odtłuścić zawsze warto. Deszcz i wiatr zwykle nie odtłuści, zwłaszcza jeśli jeszcze palisz węglem, a do tego jeśli mieszkasz przy ruchliwej drodze czy jakimś zakładzie przemysłowym, to nie licz na to, że deszcz odtłuści, bo zwykle w takich warunkach deszcz działa wręcz przeciwnie. A benzyna ekstrakcyjna to nie jest duży koszt przy malowaniu dachu. Co do farby się nie wypowiem, bo nie używałem. Jeśli chodzi o koszty wynajęcia ludzi (niekoniecznie firmy) to licz zwykle co najmniej 10 pln za 1 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 kuzwa niechce teraz malowac jestescie troszke niepowazni pytam teraz bo mam czas sa swięta to przynjmniej dzis moge zapytac o takie zeczy a ja tak trochę z innej beczki ... fajnie byłoby używać znaków przestankowych .... typu przecinek, kropka, wielokropek .... i piszę to całkiem poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 a ja tak trochę z innej beczki ... fajnie byłoby używać znaków przestankowych .... typu przecinek, kropka, wielokropek .... i piszę to całkiem poważnie O właśnie, jak już ta inna beczka wyskoczyła, to ja mam pytanie odnośnie niżej cytowanego zdania: co autor chciał przez to powiedzieć? Bo czytałem to z 10 razy i nadal nie wiem: a odczego tak zapytam ile blacha lezy juz okolo 10 lat Do kol. Liska - moje pytanie nie jest złośliwe, naprawdę jestem ciekaw, a przy okazji dołożyłbym małą radę: przed kliknięciem w "wyślij" warto czasem przeczytać choć raz, co się nasmarowało i zastanowić się, co się chciało napisać, a co wyszło. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.12.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Do kol. Liska - moje pytanie nie jest złośliwe, naprawdę jestem ciekaw, a przy okazji dołożyłbym małą radę: przed kliknięciem w "wyślij" warto czasem przeczytać choć raz, co się nasmarowało i zastanowić się, co się chciało napisać, a co wyszło. Ale wtedy "złotych myśli" by nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts