Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak wykonać balustrade balkonową

zin2

Recommended Posts

Witam mam prożbe ma ktoś pomysł jak wykonać balustrade balkonową .Chodzi mi o prostą balustradę konstrukcja metalowa i jakieś sztachety czy deski jak ta konstrukcja powinna wyglądać jak zamocować z czoła balkonu czy zgury może jakieś zdjęcia będę wdzięczny. Pozdrawiam

Gość ANSEXXX
z Tego co sie orientuję to ten temat był juz przerabiany - nie chcę być złośliwy ale jeżeli kolego masz trochę wyobrazni to sam podołasz temu bo to ma się Tobie podobać a nie kopiować co kto inny zaproponuje < ale widząc jaki masz dylemat przypuszczam ze sam tego nie wykonasz jeżeli nie wiesz jak to ma wyglądać lub jak to ma być wykonane -sorki ale zleć to osobie co ma o Tym pojecie bo jest to zabezpieczenie a nie atrapa !!!! :o

Witam Dziękuje za podpowiedz przepraszam że nie mam o tym zielonego pojęcia myślałem że po to istnieje ten dział na forum

Zrób to sam

Wymiana doświadczeń dla tych, co samodzielnie wykonują różne prace na budowie...

miałem jeszcze takie pytanie jak ta konstrukcja powinna wyglądać jak zamocować z czoła balkonu czy zgury , może ANSE&DREW mi podpowiesz masz takie motto ANSEDREW - KERES DAWA TA CI- Jak czegoś nie wiesz to się pytaj ;bo ja wiecznie żyć nie będę . Będę niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam

Gość ANSEXXX
Ja mam balustradę balkonową mocowaną z czoła, ponieważ balkon znajduje się nad salonem i nie chcieliśmy wiercić w płycie i oglądać potem zacieków na suficie.
nawiązujac do metody kotwienia to wazna sprawą jest odpowiednie kotwienie i izolacja

Gość ANSEXXX
Witam mam prożbe ma ktoś pomysł jak wykonać balustrade balkonową .Chodzi mi o prostą balustradę konstrukcja metalowa i jakieś sztachety czy deski jak ta konstrukcja powinna wyglądać jak zamocować z czoła balkonu czy zgury może jakieś zdjęcia będę wdzięczny. Pozdrawiam

w razie dalszej pomocy służę na gg lub P.w a cos wymyslimy