Mnika 13.01.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Chcę kupić okna drewniane do nowo wybudowanego domu. Dostałam parę wycen, obejrzałam wiele okien. W tym momencie waham się, które mam wybrać. Czy ktoś może ma okna z firm Ferno lub Natura? Interesuje mnie jak wyglądał montaż i czy nie ma problemów przy użytkowaniu. Będę wdzięczna za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Znam obie firmy od dawna. Polecałbym jednak FERNO. Mają znacznie większe doświadczenie są innowacyjni wprowadzają nowości na rynek. Oferta jest więc o wiel bardziej zróżnicowana. Pamiętając jednak o kłopotach z dotrzymaniem terminów radzę zamówić wcześniej z odpowiednim wyprzedzeniem. Jakość okien i ich klasa nie budzi wątpliwości nawet u najzagorzlszych przeciwników. Natura natomiast to wciąż jeszcze kopciuszek na rynku a produkcja okien u nich, mimo że trwa od kilku lat, to dziłalność niemal uboczna przedsiębiorstwa. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot 16.01.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 odwiedz "wymiana doswiadczen", duzo tam pisano o ferno, moze zweryfikujesz swoje zamierzenia. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts