rmario73 27.12.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Witam Mam pewien problem otóż w całym domu mam zrobione tyki cementowo wapienne natomiast podwieszany sufit z KG i nie wiem jak połączyć te dwie struktury ze sobą tzn gips z tynkiem cementowo wapiennym żeby po malowaniu nie było widać. Jak macie jakieś zdjęcia i porady z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 27.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Żeby nie było widać czego? Że ściana jest z czego innego niż sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmario73 27.12.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 tak jak odciąć ten gips od tyku przecież to są inne struktury a połączenie sufitu ze ściana trzeba dać jakiś narożnik z fizeliny czy siatki żeby naciągnięć gips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 27.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Zawsze gips będzie się odróżniać od CW.. Możesz dać tak jak piszesz, ale nikt nie zagwarantuje Ci, że nie będzie pękać na połączeniu i że będzie estetycznie Możesz dać też akryl, jeśli szczelina jest niewielka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 27.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 a o gładzi na tynku c-w nie myślałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 27.12.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Też miałem podsunąć ten pomysł bo innego wyjścia to chyba niema. No chyba, że malowanie strukturą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts