sasey 22.12.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://www.muscle-zone.pl/sklep.cgi?sesid=nonexaaa475849c1a94774fefb8b34155179e&referer=&oper=8&id=1195&kategoria=53&subkat=89 i Umiarkowany wysiłek fizyczny trwający przynajmniej 30 min.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.12.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 No i mamy rok za sobą. Niestety ale planu B nie udało się zrealizować. Nie wspomnę o planie A :bash: Tylko -15 kg Łatwo komuś powiedzieć, to jedz, tamtego nie, to rób, tak ćwicz , ........ Ale to zrealizować. Na szczęście po osiągnięciach naszych "przodowników" widać ,że można i tego się trzymajmy. WIELKIE GRATULACJE dla prymusów, Nieco mniejsze DUŻE GRATULACJE dla ambitnych i GRATULACJE dla tych co próbowali. Parafrazując; Zdrowie Jest Najważniejsze Wszystkim dziękuję za zaglądanie do mojego "Dziennika" :) ...................................................................................................................................... Czas na plany na 2011r; - 20 kg czyli 85 kg na koniec roku A co tam , jak szaleć to szaleć Wszystkim Życzę; zdrowia, szczęścia, kasy, ... w nowym roku extra wczasy. Wielkich osiągnięć budowlanych, i dużych dietetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.01.2011 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Oj , jakie nudne to odchudzanie. Krok do przodu , dwa w tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.03.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Już myślałem ,że go nie odgrzebię. Ale się zapuściłem. Sen zimowy.:lol2: Ta żółta kreska nic, a nic nie chce iść do góry. Uparta jak diabli.:mad::mad: Ja już tak mam ,że nic za darmo nie dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.04.2011 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Powolutku, bardzo powolutku ale do przodu. Puki co - 16,4 kg Po świętach brak strat, kłopoty żołądkowe przez całe święta. Nie wiadomo czy się cieszyć ,czy smucić. Tyle smakołyków przepadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.06.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Dziennik zarósł chwastami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.03.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Wpis Agnieszki żaden z etapów rozwoju ruchowego nie został osiągnięty przez Frania naturalnie. Wszystko, co potrafi, jest wypracowane. Każdy etap jego rozwoju to setki powtórzeń tego samego ruchu. Stwierdziła, że układ nerwowy Frania udało się już dość mocno oszukać. Mimo że uszkodzone zostały połączenia naturalne pomiędzy neuronami, udało się wypracować drogi, które obchodzą te uszkodzenia.i mój ,na początku walki z nadwagą; Może ktoś pomyśli że to maly dołek po świętach, ale skoro " nasz mały Franio " tak dzielnie walczył o życie i teraz cierpi / gimnastyka, badania itp. / aby żyć pełnowartościowo to postanowiłem jako osoba myśląca dobrowolnienie nie doprowadzać się do nieszczęścia . Franek zdopingowałeś mnie. Ja dalej mam nadwagę. :mad::mad: " Zbyszek , TY leniu !!!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts