beti,kris,mimi 15.01.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ta dieta montiego jest o tyle fajna że można jeść prawie wszystko, jeśli się mylę to mnie poprawcie masz rację Zbyszku z tym przystosowaniem się organizmu, zawsze to mniejszy szok , no i przynosi efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.01.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ta dieta montiego jest o tyle fajna że można jeść prawie wszystko, jeśli się mylę to mnie poprawcie masz rację Zbyszku z tym przystosowaniem się organizmu, zawsze to mniejszy szok , no i przynosi efekty Czasami mam uczucie że jem wiecej niż przed dietą. Jak zjem mleka z płatkami i otrębami to ho ho / lubię mleko / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.01.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 może nie mam znaczenia ile ale co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.01.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Tak właśnie piszą, ważne co z czym i przerwy między posiłkami. Można wytrzymać. No i ruch. Z tym u mnie było bardzo źle. Niby człowiek się nachodzi w robocie ale to ruch na małych obrotach. No i puste kalorie, na razie odstawione zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.01.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Tak właśnie piszą, ważne co z czym i przerwy między posiłkami. Można wytrzymać. No i ruch. Z tym u mnie było bardzo źle. Niby człowiek się nachodzi w robocie ale to ruch na małych obrotach. No i puszte kalorie, na razie odstawione zupełnie. tak trzymać nie ma nad czym rozpaczać choć sama bez słodyczy nie wytrzymałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 15.01.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Zbigniew - idziesz jak burza. Fantastycznie. Mi udało się zw tym czasie zrzucić świąteczne grzechy 3 kg, ale wcale nie było łatwo. Myślałam, że słabo widzę efekty i poszłam do okulisty... ale oczy działąją prawidłowo. Czyli takie mam tempo zrzutki i trudno. Walczymy dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.01.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Zbigniew - idziesz jak burza. Fantastycznie. Mi udało się zw tym czasie zrzucić świąteczne grzechy 3 kg, ale wcale nie było łatwo. Myślałam, że słabo widzę efekty i poszłam do okulisty... ale oczy działąją prawidłowo. Czyli takie mam tempo zrzutki i trudno. Walczymy dalej! Witam Coś mi się zdaje że nie mam Cię między osobami ćwicżącymi. No po miesiącu zrobimy remanent i może komuś zmieni się obrazek, oby, niektórym niewiele brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 15.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam Coś mi się zdaje że nie mam Cię między osobami ćwicżącymi. Na pierwszej stronie wątku Zbigniew - dołączam do ekipy walczącej. Dla mnie ta ikonka z dziewczyną, co łapie się za główke. Będę pierwsza taka? Wydaje mi się, że wstawiłeś - jedna z tych co się łapią za głowę taka do mnie podobna W każdym razie w tej kategorii jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.01.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No to bardzo przepraszam . Skleroza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 15.01.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No to mamy pierwsze skutki uboczne odchudzania... SKLEROZA Przyznam się! Jest mi bardzo wstyd Wystąpiły dziś u mnie silne objawy głodu, po odstawieniu słodyczy! Kupiłam dziś czekoladę i ją zżarłam! Całą - jak by to był batonik! Od dziś mam zakaz wstępu do marketów - mąż będzie musiał zaopatrzeniem się zająć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 15.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No to mamy pierwsze skutki uboczne odchudzania... SKLEROZA Przyznam się! Jest mi bardzo wstyd Wystąpiły dziś u mnie silne objawy głodu, po odstawieniu słodyczy! Kupiłam dziś czekoladę i ją zżarłam! Całą - jak by to był batonik! Od dziś mam zakaz wstępu do marketów - mąż będzie musiał zaopatrzeniem się zająć! A może by tak chrom organiczny spróbować łykać, żeby się słodkiego tak bardzo nie chciało? Ja tak robię co kilka miesięcy.. Na mnie działa - nie chce mi się, a jak zjem słodycz jaką (bo na łakomstwo to nie działa), to już jest inny jej smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.01.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Przyznam się! Jest mi bardzo wstyd Wystąpiły dziś u mnie silne objawy głodu, po odstawieniu słodyczy! Kupiłam dziś czekoladę i ją zżarłam! Całą - jak by to był batonik! Od dziś mam zakaz wstępu do marketów - mąż będzie musiał zaopatrzeniem się zająć! Jak tu powiedziała delfina zgrzeszyłaś dietetycznie Kostkę to rozumiem ale tabliczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Zbysiu... do kostki to szkoda energii na wyciągnięcie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 18.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Całą! Całą! Na usprawiedliwienie dodam że to nowość o smaku gruszkowym była, znaczy owocowa... Przyrzekam - to się więcej nie powtórzy! Spróbuję tego chromu! Ale... Od tygodnia z mężem się gimnastykujemy Mąż robi ćwiczenia na kręgosłup, a ja z nim Boszzzeee! Jaka ja jestem sztywniara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.01.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 witam, będę tu zaglądała, mój wskaźnik BMI to 31 witam , też zmniejszyłam wskaźnik - dzisiaj BMI to 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.01.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 witam, będę tu zaglądała, mój wskaźnik BMI to 31 witam , też zmniejszyłam wskaźnik - dzisiaj BMI to 30 Aniu gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.01.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam Cię Zbyszku:) Cały czas śledzę Twoje poczynania. Ja mogę tylko Ci pogratulować i trzymać kciuki za Ciebie. Swoją drogą bardzo Cię podziwiam za wytrwałość. Ja mieszczę się w swojej wadze ale w tej górnej granicy!!!!, (czasami jest mi ciasno)i kurde nie mogę się odchudzć bo jak tylko chociaż pomyślę o odchudzaniu to........odrazu tyję Pozdrawiam i zaglądam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 20.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 u mnie przedwczoraj niestety na wadze + 0,3kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.01.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam Cię Zbyszku:) Cały czas śledzę Twoje poczynania. Ja mogę tylko Ci pogratulować i trzymać kciuki za Ciebie. Swoją drogą bardzo Cię podziwiam za wytrwałość. Ja mieszczę się w swojej wadze ale w tej górnej granicy!!!!, (czasami jest mi ciasno)i kurde nie mogę się odchudzć bo jak tylko chociaż pomyślę o odchudzaniu to........odrazu tyję Pozdrawiam i zaglądam Beata Dziekuję. Ale mi wytrwałość ,raptem niecały miesiąc. JANINKI-AMORKI u mnie przedwczoraj niestety na wadze + 0,3kg Pewnie waga źle stała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 20.01.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 JANINKI-AMORKI u mnie przedwczoraj niestety na wadze + 0,3kg Pewnie waga źle stała. też tak myślę bo ostatnio nie "grzeszyłam dietetycznie" aaaaa i zapomniałam dodać - na basen chodzę oraz przytargałam stepper i tak sobie go depczę jak mi ochota najdzie...niestety kondycja zerowa, mięśni chyba brak-nie daję rady zrobić serii powyżej 200 powtórzeń na każdą nogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts