Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ta dieta montiego jest o tyle fajna że można jeść prawie wszystko, jeśli się mylę to mnie poprawcie

masz rację Zbyszku z tym przystosowaniem się organizmu, zawsze to mniejszy szok , no i przynosi efekty

Czasami mam uczucie że jem wiecej niż przed dietą.

Jak zjem mleka z płatkami i otrębami to ho ho / lubię mleko /

Tak właśnie piszą, ważne co z czym i przerwy między posiłkami.

Można wytrzymać.

No i ruch. Z tym u mnie było bardzo źle.

Niby człowiek się nachodzi w robocie ale to ruch na małych obrotach.

No i puste kalorie, na razie odstawione zupełnie. :(

Tak właśnie piszą, ważne co z czym i przerwy między posiłkami.

Można wytrzymać.

No i ruch. Z tym u mnie było bardzo źle.

Niby człowiek się nachodzi w robocie ale to ruch na małych obrotach.

No i puszte kalorie, na razie odstawione zupełnie. :(

tak trzymać

nie ma nad czym rozpaczać :D

choć sama bez słodyczy nie wytrzymałbym :oops:

Zbigniew - idziesz jak burza. :o :D Fantastycznie.

Mi udało się zw tym czasie zrzucić świąteczne grzechy 3 kg, ale wcale nie było łatwo. Myślałam, że słabo widzę efekty i poszłam do okulisty... ale oczy działąją prawidłowo. Czyli takie mam tempo zrzutki i trudno.

Walczymy dalej! :wink:

Witam

Coś mi się zdaje że nie mam Cię między osobami ćwicżącymi. :-?

No po miesiącu zrobimy remanent i może komuś zmieni się obrazek, oby, niektórym niewiele brakowało. :p

Witam

Coś mi się zdaje że nie mam Cię między osobami ćwicżącymi. :-?

Na pierwszej stronie wątku

Zbigniew - dołączam do ekipy walczącej. Dla mnie ta ikonka

z dziewczyną, co łapie się za główke. Będę pierwsza taka? :oops:

Wydaje mi się, że wstawiłeś - jedna z tych co się łapią za głowę taka do mnie podobna :lol: W każdym razie w tej kategorii jestem.

No to mamy pierwsze skutki uboczne odchudzania... SKLEROZA :lol:

Przyznam się! Jest mi bardzo wstyd :oops: :oops: :oops: Wystąpiły dziś u mnie silne objawy głodu, po odstawieniu słodyczy! Kupiłam dziś czekoladę i ją zżarłam! :evil: Całą - jak by to był batonik!

Od dziś mam zakaz wstępu do marketów - mąż będzie musiał zaopatrzeniem się zająć! :oops: :oops: :oops:

No to mamy pierwsze skutki uboczne odchudzania... SKLEROZA :lol:

Przyznam się! Jest mi bardzo wstyd :oops: :oops: :oops: Wystąpiły dziś u mnie silne objawy głodu, po odstawieniu słodyczy! Kupiłam dziś czekoladę i ją zżarłam! :evil: Całą - jak by to był batonik!

Od dziś mam zakaz wstępu do marketów - mąż będzie musiał zaopatrzeniem się zająć! :oops: :oops: :oops:

A może by tak chrom organiczny spróbować łykać, żeby się słodkiego tak bardzo nie chciało? Ja tak robię co kilka miesięcy.. Na mnie działa - nie chce mi się, a jak zjem słodycz jaką (bo na łakomstwo to nie działa), to już jest inny jej smak :roll:

Jak tu powiedziała delfina zgrzeszyłaś dietetycznie :lol:

Kostkę to rozumiem ale tabliczkę ? :evil:

Całą! :oops: Całą! :oops: Na usprawiedliwienie dodam że to nowość o smaku gruszkowym była, znaczy owocowa... :D Przyrzekam - to się więcej nie powtórzy! Spróbuję tego chromu!

Ale... Od tygodnia z mężem się gimnastykujemy :lol: Mąż robi ćwiczenia na kręgosłup, a ja z nim :wink: Boszzzeee! Jaka ja jestem sztywniara!

Witam Cię Zbyszku:)

Cały czas śledzę Twoje poczynania. Ja mogę tylko Ci pogratulować i trzymać kciuki za Ciebie. Swoją drogą bardzo Cię podziwiam za wytrwałość.

Ja mieszczę się w swojej wadze ale w tej górnej granicy!!!!, (czasami jest mi ciasno)i kurde nie mogę się odchudzć bo jak tylko chociaż pomyślę o odchudzaniu to........odrazu tyję:) :D :D

Pozdrawiam i zaglądam :lol:

Beata

Witam Cię Zbyszku:)

Cały czas śledzę Twoje poczynania. Ja mogę tylko Ci pogratulować i trzymać kciuki za Ciebie. Swoją drogą bardzo Cię podziwiam za wytrwałość.

Ja mieszczę się w swojej wadze ale w tej górnej granicy!!!!, (czasami jest mi ciasno)i kurde nie mogę się odchudzć bo jak tylko chociaż pomyślę o odchudzaniu to........odrazu tyję:) :D :D

Pozdrawiam i zaglądam :lol:

Beata

Dziekuję.

Ale mi wytrwałość ,raptem niecały miesiąc. :wink:

JANINKI-AMORKI

u mnie przedwczoraj niestety na wadze + 0,3kg

Pewnie waga źle stała. :p

JANINKI-AMORKI

u mnie przedwczoraj niestety na wadze + 0,3kg

Pewnie waga źle stała. :p

też tak myślę :wink: bo ostatnio nie "grzeszyłam dietetycznie" :lol: :lol: :lol:

aaaaa i zapomniałam dodać - na basen chodzę :oops: :)

oraz przytargałam stepper i tak sobie go depczę jak mi ochota najdzie...niestety kondycja zerowa, mięśni chyba brak-nie daję rady zrobić serii powyżej 200 powtórzeń na każdą nogę...