Zbigniew100 07.02.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witam dzisiaj wróciłam ze szpitala do domu. Już po operacji. Na szczęście nie była poważna. Dieta pooperacyjna zrobiła swoje - 4,5kg. Pozdrawiam Wszystkich . Idę do łóżka, bo mam dużo leżeć i wietrzyć ranę - co by się szybciej wygoiła, bo szwy jeszcze są. Lekarz kazał mi zrzucić wagę, bo oponka na brzuchu przeszkadza w leczeniu rany pooperacyjnej. Szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 07.02.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Lekarz kazał mi zrzucić wagę, bo oponka na brzuchu przeszkadza w leczeniu rany pooperacyjnej. Dziwny ten lekarz,przecież co ma teraźniejsze pozbycie się oponki do gojenia rany.Rana się nie zagoi szybciej jak nie będziesz się odżywiać. Przed operacją to rozumiem ma to sens. Zresztą niejedzenie jest chyba największą głupotą przy odchudzaniu. Szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 07.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Wystrzegajcie sie weekendowego obzarstwa! To moj demon ;( p.s. zaliczona niedziela narciarska =) Awans z srednio kontrolowanego pluga na calkiem pewna kontrole nad szusowaniem =) Nastepny krok, to nauka jazdy typowo carvingowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 08.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Dziwny ten lekarz,przecież co ma teraźniejsze pozbycie się oponki do gojenia rany.Rana się nie zagoi szybciej jak nie będziesz się odżywiać. Przed operacją to rozumiem ma to sens. Zresztą niejedzenie jest chyba największą głupotą przy odchudzaniu. Szybkiego powrotu do zdrowia. Lekarz nie zakazał mi jedzenia całkowicie, tylko się ograniczyć. Mam skurczony żołądek, więc jem dużo mniej, ale witaminy, białko dostarczam w dostatecznej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Dawno tu nie zaglądałam... Najpierw chciała pogratulować Wszystkim Wytrwałym Aniu zdrówka życzę tak z całego serduszka:hug: Aneta rewelacja Ja to mogłabym najpierw wstawić fotkę z teraz, a następną z przed 3 lat Ojjj coraz trudniej jest się ruszać i coraz częściej myślę o zrzuceniu kg...., ale stres mnie zjada, a właściwie ja zjadam sters.... Zbysiu pogratulować wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.02.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Zbysiu pogratulować wątku Wątek dobry , tylko wytrwałości brak. Ta nasza Aneta jest niemożliwa , no i chłopaki też maja wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Jak kiedyś ponad 13 lat temu tak ładnie schudłam to zaraz w ciążę zaszłam... i mam teraz Emila.... To może juz nie chudnąć tak czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Dla mężczyzny , który zaaaaaaaawsze pamięta:Dhttp://zdrasti.blox.pl/resource/serducho.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.02.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Zbyszku, czy dzisiaj są Twoje imieniny?Jeśli tak , to wszystkiego najlepszego z okazji imienin - spełnienia wszelkich marzeń. A jeśli imieniny obchodzisz w innym dniu - to też wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.02.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Zbyszku, czy dzisiaj są Twoje imieniny? Jeśli tak , to wszystkiego najlepszego z okazji imienin - spełnienia wszelkich marzeń. A jeśli imieniny obchodzisz w innym dniu - to też wszystkiego najlepszego. Znowu okazja. :lol2: Dziękuję bardzo , ale nie ja obchodzę w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 18.02.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Coś wszyscy ucichli....Czyżby wzieli się do pracy i nie mają czasu napisanie.Zbyszku co u Ciebie było już -19,5kga teraz -15kg wszystko pod kontrolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.02.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Coś wszyscy ucichli....Czyżby wzieli się do pracy i nie mają czasu napisanie. Zbyszku co u Ciebie było już -19,5kga teraz -15kg wszystko pod kontrolą? Kiiiieeeedddyyy to było. Słaby charakter, na szczęście kręci się koło tych - 15 kg. Brak dopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 18.02.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) Zbyszku jak już raz było to znaczy ,że jest realne nadal te -19,5kg. Edytowane 18 Lutego 2011 przez T i A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 18.02.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja teraz dąże do 85kg i podskoczyłem w tamtym tygodniu do 83kg a w tym klapa 81.8kgZ diety dostarczającej mi około 1500cal podczas odchudzania przeszedłem na budowanie masy mięśniowej i od 2tyg mam ponad 3000cal i co w tym tygodniu schudłem.Ciekawy jestem co na to dietetyk.Na razie ćwiczyłem przygotowanie mieśni,od poniedziałku zacznie się prawdziwe ćwiczenie,więc zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.02.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja teraz dąże do 85kg i podskoczyłem w tamtym tygodniu do 83kg a w tym klapa 81.8kg Z diety dostarczającej mi około 1500cal podczas odchudzania przeszedłem na budowanie masy mięśniowej i od 2tyg mam ponad 3000cal i co w tym tygodniu schudłem. Ciekawy jestem co na to dietetyk. Na razie ćwiczyłem przygotowanie mieśni,od poniedziałku zacznie się prawdziwe ćwiczenie,więc zobaczymy. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.02.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Kurcze , człowiek trochę pofolguje:( już wszyscy odpuszczają. Meldować tu ubytki. Koniec rozczulania się nad sobą. Tu mnie boli, tam mnie rwie, ........ Leeeeennnnniiiiiisssstwo:yes: Za tydzień widzę postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.02.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ja melduję wagę w normie. Waha się o 1 kg. Póki co jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.02.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Pukam z pewną dozą nieśmiałości. Można jeszcze dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.02.2011 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Pukam z pewną dozą nieśmiałości. Można jeszcze dołączyć? Potrzebna świeża krew. Zapraszamy . Jaki ludzik na początek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.02.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 BMI 25,3 i ROŚNIE pomimo ograniczonych słodyczy i rowerka. Poproszę ludzika ze skakanką bo steper to dla mnie za mało Pytanko czy ktoś korzystał z vitalii? obejrzałam wczoraj ich stronę i jest zachęcająca ale nie wiem jak to się sprawdza w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts