Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

dzisiaj wróciłam ze szpitala do domu. Już po operacji. Na szczęście nie była poważna. Dieta pooperacyjna zrobiła swoje - 4,5kg.

Pozdrawiam Wszystkich . Idę do łóżka, bo mam dużo leżeć i wietrzyć ranę - co by się szybciej wygoiła, bo szwy jeszcze są.

Lekarz kazał mi zrzucić wagę, bo oponka na brzuchu przeszkadza w leczeniu rany pooperacyjnej.

Szybkiego powrotu do zdrowia.:bye:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lekarz kazał mi zrzucić wagę, bo oponka na brzuchu przeszkadza w leczeniu rany pooperacyjnej.

Dziwny ten lekarz,przecież co ma teraźniejsze pozbycie się oponki do gojenia rany.Rana się nie zagoi szybciej jak nie będziesz się odżywiać.

Przed operacją to rozumiem ma to sens.

Zresztą niejedzenie jest chyba największą głupotą przy odchudzaniu.

Szybkiego powrotu do zdrowia.

Dziwny ten lekarz,przecież co ma teraźniejsze pozbycie się oponki do gojenia rany.Rana się nie zagoi szybciej jak nie będziesz się odżywiać.

Przed operacją to rozumiem ma to sens.

Zresztą niejedzenie jest chyba największą głupotą przy odchudzaniu.

Szybkiego powrotu do zdrowia.

Lekarz nie zakazał mi jedzenia całkowicie, tylko się ograniczyć. Mam skurczony żołądek, więc jem dużo mniej, ale witaminy, białko dostarczam w dostatecznej ilości.

Dawno tu nie zaglądałam...

Najpierw chciała pogratulować Wszystkim Wytrwałym :yes:

Aniu zdrówka życzę tak z całego serduszka:hug:

Aneta rewelacja :)

Ja to mogłabym najpierw wstawić fotkę z teraz, a następną z przed 3 lat ;) :lol: Ojjj coraz trudniej jest się ruszać i coraz częściej myślę o zrzuceniu kg...., ale stres mnie zjada, a właściwie ja zjadam sters....

Zbysiu pogratulować wątku :)

Zbyszku, czy dzisiaj są Twoje imieniny?

Jeśli tak , to wszystkiego najlepszego z okazji imienin - spełnienia wszelkich marzeń. A jeśli imieniny obchodzisz w innym dniu - to też wszystkiego najlepszego.

Znowu okazja. :lol2::D:lol2:

Dziękuję bardzo , ale nie ja obchodzę w marcu.:bye:

Coś wszyscy ucichli....Czyżby wzieli się do pracy i nie mają czasu napisanie.

Zbyszku co u Ciebie było już -19,5kga teraz -15kg wszystko pod kontrolą?

Kiiiieeeedddyyy to było.:(

Słaby charakter, na szczęście kręci się koło tych - 15 kg.

Brak dopingu.:(:p

Ja teraz dąże do 85kg i podskoczyłem w tamtym tygodniu do 83kg a w tym klapa 81.8kg

Z diety dostarczającej mi około 1500cal podczas odchudzania przeszedłem na budowanie masy mięśniowej i od 2tyg mam ponad 3000cal i co w tym tygodniu schudłem.

Ciekawy jestem co na to dietetyk.

Na razie ćwiczyłem przygotowanie mieśni,od poniedziałku zacznie się prawdziwe ćwiczenie,więc zobaczymy.

Ja teraz dąże do 85kg i podskoczyłem w tamtym tygodniu do 83kg a w tym klapa 81.8kg

Z diety dostarczającej mi około 1500cal podczas odchudzania przeszedłem na budowanie masy mięśniowej i od 2tyg mam ponad 3000cal i co w tym tygodniu schudłem.

Ciekawy jestem co na to dietetyk.

Na razie ćwiczyłem przygotowanie mieśni,od poniedziałku zacznie się prawdziwe ćwiczenie,więc zobaczymy.

Super

Kurcze , człowiek trochę pofolguje:( już wszyscy odpuszczają.:mad:

Meldować tu ubytki.:mad:

Koniec rozczulania się nad sobą.

Tu mnie boli, tam mnie rwie, ........:no:

Leeeeennnnniiiiiisssstwo:yes:

Za tydzień widzę postępy.:mad:

BMI 25,3 i ROŚNIE :bash: pomimo ograniczonych słodyczy i rowerka. Poproszę ludzika ze skakanką bo steper to dla mnie za mało :( Pytanko czy ktoś korzystał z vitalii? obejrzałam wczoraj ich stronę i jest zachęcająca ale nie wiem jak to się sprawdza w praktyce.