Zbigniew100 21.02.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ze skakanką do dla chłopców. Masz stepera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.02.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 No niech będzie steper, ale chociaż 2 schodki , a jak z tą vitalią, ktoś to stosował może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.02.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Tak ja stosowałem i żona.Ja w tamtym roku,a żona nadal korzysta.Ja -24kg i od 1roku trzymam wagę w normie.Żona - 12kg a w najlepszych czasach -15kg.Bardzo ciężko jej utrzymywać wagę(nawet super drakońskie diety nie działały na nią),więc nadal korzysta aby nie zboczyć z dobrej drogi. Jak masz wolę w sobie aby schudnąć to z pomocą vitalii sukces murowany.Tylko lenistwo może Cię zgubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 21.02.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Hmm -15 to baardzo zachęcające Wolę mam, gorzej z wymyślaniem konkretnych jadłospisów, wolę mieć gotowca, no i czasu na ćwiczenia brak ewentualnie jakies pół godziny na rowerku wieczorem . A Wy braliście samą dietę czy razem z fitnes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ja melduję wagę w normie. Waha się o 1 kg. Póki co jestem zadowolona Widziałam fotę, Anetko, widziałam i......zazdraszczam wytrwałości Efekt zaj...ty Zbysiu trzymam kciuki za ekipę, bo moją wytrwałość diabli wzięli już w zeszłym roku, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 21.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 A ja czymam wagę, między 91 a 93 CAŁĄ ZIMĘ, przypominam, że ze 135 zjechałem do tej wagi troszkę ponad 4 miesiące. Dieta: ziemniaki, chrupki ryżowe, marchewka, koncentrat pomidorowy, pomidory, pieprz, sól, WĘDLINA, och jaki dziś ładny baleronik jadłem, fasola, grzyby cebula, "nabiał 0%", sos czili, papryczki czili (ale mnie dziś wyjarało), ogórki w różnej formie, makrelka, kawa, owoce. Wiem, wiem, należałoby wyeliminować ziemniaki, ale są takie dobre..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Hmm -15 to baardzo zachęcające Wolę mam, gorzej z wymyślaniem konkretnych jadłospisów, wolę mieć gotowca, no i czasu na ćwiczenia brak ewentualnie jakies pół godziny na rowerku wieczorem . A Wy braliście samą dietę czy razem z fitnes? Samą dietę.Vitalia wszystko ma bardzo zorganizowane i dlatego napisałem,żę tylko lenistwo może popsuć efekt. Nie ma takiej możliwości,aby się zastosować do vitalii i nie schudnąć. Ich dietę można nazwać dietą-jest w niej wszystko(ziemniaki,makaron,itp),a mimo to chudniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.02.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) A ja czymam wagę, między 91 a 93 CAŁĄ ZIMĘ, przypominam, że ze 135 zjechałem do tej wagi troszkę ponad 4 miesiące. Dieta: ziemniaki, chrupki ryżowe, marchewka, koncentrat pomidorowy, pomidory, pieprz, sól, WĘDLINA, och jaki dziś ładny baleronik jadłem, fasola, grzyby cebula, "nabiał 0%", sos czili, papryczki czili (ale mnie dziś wyjarało), ogórki w różnej formie, makrelka, kawa, owoce. Wiem, wiem, należałoby wyeliminować ziemniaki, ale są takie dobre..... Celem nie było coś koło 75kg? "nabiał0%" hmm dratycznie-marketingowo tylko po co? Raczej ten baleronik niż ziemniaki. Edytowane 21 Lutego 2011 przez T i A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 22.02.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Baleron bleee, co za paskudztwo Ehh cholera, nie ma czasu cwiczyc. Codziennie jakies kredyty, firmy, szperanie po stronach o podlogach, dachach itd. Doktorat z budowania robie, a waga stoi w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 25.02.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Jutro na narty http://www.nowa-ama.pl/img/narciarz_ico.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.02.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Jutro na narty Ja byłem wczoraj Tylko raz " śmierć w oczach widziałem ":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.02.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Ja byłem wczoraj Tylko raz " śmierć w oczach widziałem ":lol2:O matko, , ale nic Ci nie jest? Kosteczki w całości? Ja to bym chciała na narty i konie, ale strach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.02.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 O matko, , ale nic Ci nie jest? Kosteczki w całości? Ja to bym chciała na narty i konie, ale strach:rolleyes: Nie , no, na nartach się utrzymałem , ale mało brakowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 27.02.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Uuuu mam ogromnego sinca na lewym posladku. Jakis gosc mi wyjechal na wiekszym spadku i mialem na kursie kolizyjnym 20cm zmrozona mulde. Probowalem wyhamowac prawie kladac sie na stoku, ale i tak przejechalem nartami przez nia i walnalem posladem. Bolalo Ale nie tak, jak bola mnie dzis uda. Zaznaczam, ze wciaz sie ucze (to byl moj czwarty wyjazd), a zjechalem jakies 18 razy w Janskich (3km stok, raczej nie nalezy do lagodnych). Po 13tej to juz byla ciagla walka na przemian z lodem i sypkimi badz zmroznymi muldami. O 15 spasowalismy, bo to juz nie mialo sensu. p.s. ale za to pierwszy raz sie nasycilem nartami i nie mam ochoty wcale na nie nastepnego dnia =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.02.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Pogadać chciałam a tu cisza... To idę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.03.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Pogadać chciałam a tu cisza... To idę dalej O tej godzinie:o:p:lol2: Jak dla mnie to środek nocy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.03.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 O tej nocy to jak najprędzej chcę zapomnieć, znaczy tej części po północy 3/5 rodzinki, w tym ja :sick: w dokładnym tym znaczeniu. Spałam z przerwami 4godziny. Rano nawet z łóżka się nie zwlekłam, dopiero niedawno, bo dzieciom krakersy i pepsi jechałam kupić. Miski cały czas w pogotowiu, a zapachy ... głowa boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.03.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Coś masz ciężki czas, ani humoru, ani zdrowia. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.03.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Humor to mi się nawet poprawił, jak się okazało, ze nie muszę zapylać 70km do lekarza dziś po południu. Babeczka jak potwierdzała rejestrację w ubiegłym tygodniu źle powiedziała, a ja miałam dobrze w komórce - na jutro. Ale dzwonię, żeby dzisiejszą wizytę odwołać, a tu miłe zaskoczenie. Do jutra dojdę do siebie i będzie git. Czas faktycznie nieciekawy, jeśli dodać że znów bez roboty jestem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.03.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_15.gif http://img132.imageshack.us/img132/2689/p1260027di2.jpg http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_23.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts