Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja zjadłam 2!!! i wcale nie mam wyrzutów sumienia :) a jutro programowo dzień ważenia, trzeba być sadystą żeby kazać się ważyć po Tłustym Czwartku .... ale skoro jestem dopiero kilka dni na diecie to mam prawo jeszcze nie schudnąć - grunt to dobre tłumaczenie ;)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brak zainteresowania.:(

Wszyscy już wypracowali odpowiednią sylwetke.;)

dokładnie :p

U mnie jutro minie 2 miesiące od zdobycia upragnionego celu i waga pokazuje o pół kg mniej niż wtedy :)

Ale żeby się nawet nie przywitać?

A'propos przywitałam się na bliźniaczym forum, na którym też Cię uwidiełam:D

:oops: juz nawet nie obiecuję, ze się poprawię bo nie wiem ;)

WITAM! :)

Afrodytko, a na którym dokładnie forum? I jaki masz tam nick??? ;)

To ja się przywitam. Na dzien dzisiejszy mam -2 a zaczęłam 2 tygodnie temu, może nie jest to powalający wynik ale od razu lepiej się czuję :) To chyba wynik wiosny, mimo wszystkich przeciwności gęba mi się dzisiaj śmieje od ucha do ucha :) czego i Wam wszystkim życzę.

GRATULUJĘ Wam wyników i trzymam kciuki.

A Ty Zbyszku nie piszesz nic jak Ci dietowanie idzie ;) A powinieneś przykład dawać, w końcu to Twoje komentarez ;)

Ty mnie Aneta pod włos nie bierz .:mad:

Dobrze jest ,że waga nie rośnie.:yes:

Ale może w sobotę będzie zmiana w dół, to się pochwalę. Ważę się co tydzień.:p

Ratunku! Poczatek tego weekendu byl niezly. Narty. Szkoda, ze niebieska i czerwona trasa byly zamkniete, a ja dopiero 4 razy w zyciu na nartach bylem. Coz, zawody, nie zawody, udalem sie na czarna. Ciezko bylo, w zawodach nie wystartowalem jednak (uznalem, ze ominiecie polowy bramek w slalomie specjalnym bedzie zbyt duzym blamazem), ale troche pojezdzilem glownie meczac sie. Co z tego, skoro zona sobie zazyczyla dobrego papu? Niby salatka grecka lekka jest. Ale nie wtedy, gdy wsparta jest kilkoma ciabattami, sosem gorgonzola oraz paroma piwami? :( Nawet jesli po godzinnym szybkim spacerze po parku. Shame on me!