cronin 03.03.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja zjadłam 2!!! i wcale nie mam wyrzutów sumienia a jutro programowo dzień ważenia, trzeba być sadystą żeby kazać się ważyć po Tłustym Czwartku .... ale skoro jestem dopiero kilka dni na diecie to mam prawo jeszcze nie schudnąć - grunt to dobre tłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 03.03.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja nie wiem ile zjadlem, ale duzo. A duzo w moim przypadku, to co najmniej 7. Mea culpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 http://www.yp.pl/blog/zdrowie/files/2010/10/Sposoby-na-zgag%C4%99.jpg I po co było jeść tyle pączków. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.03.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Nie jest tak źle mimo pączków, nie przybyło a nawet trochę spadło, chwalić się nie ma za bardzo czym ale zawsze poprawia to samopoczucie a jaki z tego wniosek - na tłustoczwartkowych pączkach się nie tyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 05.03.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Liipa. Mialem jutro jechac na narty, ale kompania nie dopisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dla odwiedzającychPań Wszystkiego Najlepszego http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnoSr_8M5B90COZWFAYgmWXDFqZ0w1I0_VtqZLz176sLMYs4pL niech nam żyją i dobrze się mają. :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.03.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 To ja w imieniu wszystkich Pań pięknie podziękujęhttp://magiakrzyzykow.blox.pl/resource/dziekuje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.03.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Coo jee???Od wczoraj nic?Nikogutkoooo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.03.2011 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Brak zainteresowania. Wszyscy już wypracowali odpowiednią sylwetke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.03.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Ale żeby się nawet nie przywitać? A'propos przywitałam się na bliźniaczym forum, na którym też Cię uwidiełam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.03.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Brak zainteresowania. Wszyscy już wypracowali odpowiednią sylwetke. dokładnie U mnie jutro minie 2 miesiące od zdobycia upragnionego celu i waga pokazuje o pół kg mniej niż wtedy Ale żeby się nawet nie przywitać? A'propos przywitałam się na bliźniaczym forum, na którym też Cię uwidiełam:D juz nawet nie obiecuję, ze się poprawię bo nie wiem WITAM! Afrodytko, a na którym dokładnie forum? I jaki masz tam nick??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.03.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 dokładnie Afrodytko, a na którym dokładnie forum? I jaki masz tam nick??? Nie przegapisz wielu osób:D TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.03.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 To ja się przywitam. Na dzien dzisiejszy mam -2 a zaczęłam 2 tygodnie temu, może nie jest to powalający wynik ale od razu lepiej się czuję To chyba wynik wiosny, mimo wszystkich przeciwności gęba mi się dzisiaj śmieje od ucha do ucha czego i Wam wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.03.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 I ja sie witam ! U mnie -10 kg, teraz strasznie wolno to idzie ale grzeszkow kilka bylo, pozdrawiam wszystkich odchudzajacych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.03.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 GRATULUJĘ Wam wyników i trzymam kciuki. A Ty Zbyszku nie piszesz nic jak Ci dietowanie idzie A powinieneś przykład dawać, w końcu to Twoje komentarez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.03.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 GRATULUJĘ Wam wyników i trzymam kciuki. A Ty Zbyszku nie piszesz nic jak Ci dietowanie idzie A powinieneś przykład dawać, w końcu to Twoje komentarez Ty mnie Aneta pod włos nie bierz . Dobrze jest ,że waga nie rośnie. Ale może w sobotę będzie zmiana w dół, to się pochwalę. Ważę się co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Zbyszku, Ty wiesz, że ja Ci od początku kibicuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 11.03.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 To i ja się pochwalę.Były małe problemy,ale już 84kg.Jeszcze kilo i część planu osiągnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 11.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 To ja się przywitam. Na dzien dzisiejszy mam -2 a zaczęłam 2 tygodnie temu, może nie jest to powalający wynik ale od razu lepiej się czuję Super tempo,takie utrzymuj a nawet wolniejsze. Im wolniejsze tempo tym lepiej a w szczególności u kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 12.03.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Ratunku! Poczatek tego weekendu byl niezly. Narty. Szkoda, ze niebieska i czerwona trasa byly zamkniete, a ja dopiero 4 razy w zyciu na nartach bylem. Coz, zawody, nie zawody, udalem sie na czarna. Ciezko bylo, w zawodach nie wystartowalem jednak (uznalem, ze ominiecie polowy bramek w slalomie specjalnym bedzie zbyt duzym blamazem), ale troche pojezdzilem glownie meczac sie. Co z tego, skoro zona sobie zazyczyla dobrego papu? Niby salatka grecka lekka jest. Ale nie wtedy, gdy wsparta jest kilkoma ciabattami, sosem gorgonzola oraz paroma piwami? Nawet jesli po godzinnym szybkim spacerze po parku. Shame on me! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts