Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak tam chlopcy i dziewczeta wyniki?

U mnie wagowo nic - wciaz nie moge znalezc wiecej czasu, niz 6km przebiezki raz w tygodniu, wiec dodalem od dzisiaj tabate:

p.s. radze zaczac ostroznie. Dobrze wykonana moze prowadzic do wymiotow i podraznienia gardla (ciezkim oddechem, udalo mi sie ominac czesc wymiotna, ale kaszlalem dobre pol godziny) ;)

U mnie na razie -4

Jak na 3 tyg. to wynik nie jest rewelacyjny, ale i tak mi się podoba!

:)

Pozdrawiam

Na 3 tygodnie - 4 kg i twierdzisz, ze wynik nie jest rewelacyjny? Ja swoje 12 zgubilam w 6 msc. i kolejne kilogramy tez tak powoli chce gubic zeby potem nie wrocily. Kiedys schudlam 25 kg w 3 msc. i w kilka lat wszystko wrocilo

Długo mnie nie było u Was.

U mnie 83.6kg i od stycznia nie mogę dojść do 85kg.Już było 84kg,ale dwa dni później znowu 82.2kg.

Cronin w vitalii możesz zaznaczyć,że czegoś nie lubisz z pozycji planu diety i tej potrawy juz wiecej nie zobaczycz.Co do ilości porcji to też możesz je zmieniać tylko nie pamietam jak.

Korzystam teraz z innego serwisu nie mam jak sprawdzić.

Wiem że mogę wykreślić, jeśli nie lubię, ale ja lubię tylko że w sezonie, a tego już nie uwzględniają. Porcje wiem jak przeliczać, to nie problem, tylko kto to potem ma jeść, bo ja już na następny dzień mam inne danie. Ja podziękowałam ze względu na nazwijmy to problemy techniczne z obsługą konta, z którymi jakoś administrator nie mógł się uporać. A drugi raz rejestrować się to już mi się nie chce.

Na 3 tygodnie - 4 kg i twierdzisz, ze wynik nie jest rewelacyjny? Ja swoje 12 zgubilam w 6 msc. i kolejne kilogramy tez tak powoli chce gubic zeby potem nie wrocily. Kiedys schudlam 25 kg w 3 msc. i w kilka lat wszystko wrocilo

Masz rację. W sumie tak właśnie rozregulowałam sobie metabolizm. Tzn. szybkim odchudzaniem. Mam nadzięję, że tym razem będzie lepiej.

W ciągu 1-go tyg.schudłam 2,5 kg a teraz ok.0,5 - 1 kg / tydz.

Wg założeń mam schudnąć 18kg w 5 - 12 m-cy. To chyba nie za szybko?

Święta, już tuż, tuż,

wcinaj jajka ale już.

Kiedy zając Cię zaś wzruszy,

daj mu marchew, podrap uszy.

A gdy jajko będzie puste,

daj mu kopa wprost w kapustę.

Niech nie myśli, że jest cwany,

za to Ty miej rok udany:)

Wesołego Jajka:))

Beatka