Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zbigniew, wlasnie przeczytalam Twoj dziennik!!! Tak trzymac! Jestem dumna z Twoich efektow, a obecna faza pletau sie nie martw. Ona MUSIALA nastapic 8) Teraz skup sie na przetrwaniu tego "kryzysu". I cierpliwosci, bo waga moze ruszyc (mimo rezmimu) dopiero za 7 - 10 dni. Ale wierz mi, odczujesz to dosc mocno :-)

Podczas aerobu pamietaj o tetnie. Nie moze byc jakies sobie ;) Najwyzszy poziom spalania uzyskasz przy mniej wiecej 120 uderzeniach na minute. Nie len sie wiec, recznik na kark i zasuwaj!

Trzymam kciuki :-)

Podczas aerobu pamietaj o tetnie. Nie moze byc jakies sobie ;) Najwyzszy poziom spalania uzyskasz przy mniej wiecej 120 uderzeniach na minute. Nie len sie wiec, recznik na kark i zasuwaj!

Noo... ja nie wieee..m, czy tak dobrze z tym ostrym zasuwaniem.. Żebyś chopie zawału nie dostał...(tfu, tfu!) Żeby nie przedobrzyć za bardzo!

I tu się kłania znowu pytanie: robiłeś ostatnio w ogóle jakieś badania? Jak to zdrowie wygląda u ciebie?

Jest

stan - 6,90 http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif

Zbysiu gratuluję!!!!!!!!!

Okropnie szybko Ci te kg lecą

tylko się cieszyć :D

Dzięki.

Staram się :roll:

staraj sie dalej bo pięknie Ci to wychodzi :D

Motywatory pomagają. :lol: :lol: :lol:

Witam

Trudno nazwać to dietą montiego ale powiedzy jej elementy.

Narazie to wystarcza i przynosi efekt ,może gdy trzeba będzie to wprowadzi sie większe rygory.

Myślę że organizm potrzebuje też czasu na przystosowanie sie do nowych warunków pracy.

Tak jak piszę w dzienniku , staram sie rozdzielić te tłuszcze od węglowodanów , woda , ograniczenie cukru, i ruch.

Obiady są jeszcze z rezerwą. :wink: