Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zbyszku, wytrwać nawet niecały miesiąc - to już sukces :p

Ja dwa lata temu zastosowałam dietę i ...w ciągu 14 dni schudłam 6 kg! Czułam się znakomicie, nie jadłam ziemniaków, chleba, zup, itp. tylko pochłaniałam brokuły, sałatę, jajka , szpinak, gotowane mięska....i dużo płynów.

Bez tych ziemniaków i chleba byłam jeszcze przez miesiąc.

Zaglądam tutaj....bo mam nadzieję, że się zmotywuję i podejmę to wyzwanie.

Tymczasem trzymam kciuki za Ciebie:)

Pozdrawiam

Beata

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zbyszku, wytrwać nawet niecały miesiąc - to już sukces :p

Ja dwa lata temu zastosowałam dietę i ...w ciągu 14 dni schudłam 6 kg! Czułam się znakomicie, nie jadłam ziemniaków, chleba, zup, itp. tylko pochłaniałam brokuły, sałatę, jajka , szpinak, gotowane mięska....i dużo płynów.

Ładny wynik, aż za dobry. :)

Muszę wprowadzić więcej warzyw, jeszcze podjadam ziemniaki :oops: , no i zupka :oops:

u mnie przedwczoraj niestety na wadze + 0,3kg :cry: :evil:

U mnie zawsze przed "babskim przekleństwem" waga nieco się podnosi, organizm ponoc "zatrzymuje wodę". To sie sprawdza - potem samo spada.

kurcze !!!! faktycznie "przekleństwo" ;-) zbliża się wielkimi krokami - może to od tego? :roll: :wink:

Ach te kobietki ,zawsze znajdą wytłumaczenie. :) :) :)

A ja co ?

Męska menopałza ? :o

:evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :x :x :x :x :( :( :( :( :( :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?

#%@$#^%@#$%^@$%$^&@#$&@#$%&

Przyszła m się spowiadać. Jest mi źle , mam dołaaaaaaaaaaaaaaaaa , aaaaaaaaaaaaaaaa. Sama sobie to fundnęłam . Nie dalam rady i ....

Tak , tak po dwóch tygodniach diety , poszło się rypać wsio :evil: :evil: :evil: :evil: Nie ma na to wytłumaczenia , ale sama sobie próbuje załagodzić te złość. Zjadam stresy , a mamy w rodzince dość stresującą sytuację ze zdrowiem młodszej siostry i tak to na mnie podziałało . :( :( :( I co teraz?Zacząć od początku? Rozgrzeszycie mnie?

:evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :x :x :x :x :( :( :( :( :( :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?

Przyszła m się spowiadać. Jest mi źle , mam dołaaaaaaaaaaaaaaaaa , aaaaaaaaaaaaaaaa. Sama sobie to fundnęłam . Nie dalam rady i ....

Tak , tak po dwóch tygodniach diety , poszło się rypać wsio :evil: :evil: :evil: :evil: Nie ma na to wytłumaczenia , ale sama sobie próbuje załagodzić te złość. Zjadam stresy , a mamy w rodzince dość stresującą sytuację ze zdrowiem młodszej siostry i tak to na mnie podziałało . :( :( :( I co teraz?Zacząć od początku? Rozgrzeszycie mnie?

Nie wszyscy lubią zimę. Ty pewnie do nich nie należysz. :)

Może za ostra ta dieta i za duże obciążenie organizmu. :(

Na stresa najlepsza rozmowa z przyjaciólką, słodycze to tylko chwilowe zapomnienie. :wink:

Mam inne wyjście, muszę dać rozgrzeszenie. :roll:

Ale zaczynasz od początku. :evil:

Miałam taki pas cos koło 150zł kosztował lipa ..nie działal ..spyliłam na allegro :)

P.s Ja tez się dochudzam :)Cel -30kg .Na dzień dzisiejszy -2,5kg.... :evil:

Witam :p

Ambitny plan, podobny do mojego .

Życzę wytrwałości. :wink:

Miałam taki pas cos koło 150zł kosztował lipa ..nie działal ..spyliłam na allegro :)

P.s Ja tez się dochudzam :)Cel -30kg .Na dzień dzisiejszy -2,5kg.... :evil:

Witam :p

Ambitny plan, podobny do mojego .

Życzę wytrwałości. :wink:

Ja również życze wytrwałości .Duzo juz schudłeś :) :o Pewnie po ciuchach juz widac :)

Ja się odchudzam dla lepszego wyglądu,by lepiej sie czuc i dla zdrowi znaczy by mój kręgosłup miał jak najmniej kg do noszenia ...Pewnie bede wyglądac jak przeszczep ale cóż "normalnie "wazyłam te 30kg mniej wiec musi sie udac!

Tez nie stosuje zadnej konkretnej diety i zero sportu w zasadzie przez najblizszy miesiac bede prawie lerzec (z zwiazku z moim kregosłupem)ale i tak mam cel SCHUDNAC MIMO LERZENIA!...

Trzymam kciuki :)

w ramach ruchu odchudzającego dziś odśnieżyłam całe podwórko (choć nie było takiej potrzeby bo przejść i wyjechać się dało). ależ mi teraz gorąco!!!!

za to na stepperze dziś nie łaziłam :roll: na razie mi się nie chce ;-), a potem pewnie troszkę podepczę.

Jutro do odśnieżenia droga do sąsiada. :lol:

Witam,

ja od poniedziałku zacząłem z dietą Dukana. Wzrost 174, waga 85, cel 78. W sumie te kilka nadprogramowych kg już dawno mnie denerwowało, ale zawsze było to na tyle niewiele, że specjalnych prób nie podejmowałem. No, ale czas przyszedł, niebawem ślub :) więc lepiej lepiej wyglądać. Utrzymać 78 to byłby dla mnie sukces.

Przeczytałem książkę z tą dietą "Nie mogę schudnąć" i powiem, że niegłupio tam piszą. To nawet nie jest dieta tylko plan jak schudnąć i utrzymać efekty. Nieco kontrowersyjnym może wydawać się fakt, że dla osób skłonnych do nadwagi, ten plan należy stosować całe życie (po zrzuceniu ustalonych kg), ale chodzi tylko o 1 dzień w tygodniu.

Na razie od pn -3kg, ale domyślam się, że to głównie woda. Pożyjemy zobaczymy :-)

Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia.

Nieco kontrowersyjnym może wydawać się fakt, że dla osób skłonnych do nadwagi, ten plan należy stosować całe życie (po zrzuceniu ustalonych kg), ale chodzi tylko o 1 dzień w tygodniu.

dla mnie nie jest to wcale tak kontrowersyjne, bo ja to już przerabiałem.

niestety, to nie jest łatwe...

jestem na tej diecie od 9 dni, ale dzisiaj uważam, że nie jest zdrowa.

Brak błonnika daje mi się we znaki. I brakuje mi owoców. Ale schudłam ok. 3kg.

Jeszcze zobaczę parę dni czy dalej będę chudła, bo od 3 dni waga stoi.

Nie wszyscy lubią zimę. Ty pewnie do nich nie należysz. :)

Może za ostra ta dieta i za duże obciążenie organizmu. :(

Na stresa najlepsza rozmowa z przyjaciólką, słodycze to tylko chwilowe zapomnienie. :wink:

Mam inne wyjście, muszę dać rozgrzeszenie. :roll:

Ale zaczynasz od początku. :evil:

Nie od poczatku, po prostu nadal :)

Zbysiu gratuluję wyniku, poprostu REWELACJA!!!

a garderobę to już wymieniasz czy jeszcze nie? :lol:

Dziekuję.

Są mrozy to trzeba sie cieplej ubierać. :wink: :lol: :lol: :lol:

A tak właściwie to sie ledwo mieściłem w dotychczasowej więc teraz jest dobra. :D